Zoeken:
Sitemap Favorieten
Kerk  

Protestantse Gemeente Oppenhuizen/Uitwellingerga
Tsjerkebuorren 9, 8625 HA Oppenhuizen

RSIN/fiscaal nummer: 002672820

 

Predikant: Ds. Dingena Hasper 

Telefoon (0515) 781008

E-mail: Dominee Dingena Hasper

E-mail Ledenadministratie Johanneskerk
Contactpersoon website: Esther Smit,
tel. (0515) 559054. E-mail:
Esther Smit


U bent van harte welkom in de wekelijkse diensten van de Protestantse Gemeente Oppenhuizen - Uitwellingerga, die op zondag om 09.30 uur gehouden worden. Klik voor een maandelijks overzicht van de diensten op de link 'Kerkdiensten' hieronder. Wilt u de diensten via internet beluisteren? Klik daarvoor hier. Onze gemeente onderhoudt warme contacten met de Hoffnungsgemeinde Zieko in het voormalig Oost-Duitsland. Meer informatie over hen vindt u hier.

 

(De contactinformatie van de Hermes-tsjerke van Stichting Alde Fryske Tsjerken vindt op www.topentwelonline.nl bij Cultuur.) 


Over welk onderwerp wilt u lezen/ scroll naar beneden voor meer algemeen nieuws!

Activiteiten Foto's Pastoraat
Adressen Gemeenteberichten Persberichten
Afkondigingen Jeugd Startweekend 2017
ANBI-informatie Kerkdiensten Tsjerkefinster

Beamteam T&T

Kerkenraadnieuws Vacaturebank

Begraafplaatsen

Kerkplein

Vorming en Toerusting

C.v.K

Kindernevendienst

Zendingscommissie

Diaconie

Kosters

Zieko-Commissie

  Oppasdienst

Zondagsbrief

Indien een link in deze lijst niet werkt, dan is de pagina mogelijk ivm onderhoud tijdelijk niet bereikbaar. 

Startzondag 2017

 

We hebben genoten van een fantastisch georganiseerde en supergezellige startzondag!

 

De dag begon met een prachtige dienst, met daarin een bingo waarin woorden uit de preek aangekruisd konden worden. "Heel toevallig" had iedereen op hetzelfde moment bingo en riepen vele monden samen een volmondig Amen. Nog toevalliger: het gebeurde net op het einde van de preek ;-)!

 

Het Festival de Sabor (proeffestival) betekende in de praktijk dat er meer dan voldoende te eten was voor iedereen. Heerlijke taarten, fantastische salades, hapjes, aardappelen van eigen bouw, lekkere wijn om te proeven, koffie, soepen in allerlei kleuren en smaken, eigenlijk teveel om op te noemen.

 

De vele foto's laten het zien, een prachtige dag voor jong en oud samen. Hebt u nog foto's gemaakt bij de workshop of later in de middag? Stuur deze dan (in kleine bestanden) naar Esther, dan kan iedereen ook daarvan nog genieten!

 

Complimenten aan het Startweekendteam Regina, Dingena, Siebe, Cornanda en Afke en al die mensen die hen bijstonden om dit allemaal mogelijk te maken. Het was een feest!

 


BEZOEKJES VAN DE PREDIKANT

Door de drukte van de afgelopen drie maanden is het bezoekwerk voor een groot deel blijven liggen, helaas. Ik doe mijn best om zo gauw mogelijk de achterstand in te halen, maar dat zal enige tijd vragen. Mocht u graag snel bezoek van uw predikant willen hebben, dan stel ik het erg op prijs als u dit even meldt bij mw S. Van Koningsveld (559399), die voor mij de meeste bezoekjes inplant. Uiteraard kunt u mij ook altijd rechtstreeks bellen; 781008 of 06-44199474. Op dat laatste nummer kan ik het ook zien als u gebeld hebt en ik de oproep miste, ik bel u dan zo gauw mogelijk terug.


De "kleine lettertjes": Informatie over het Tsjerkefinster:

U kunt uw kopij voor ‘t Tsjerkefinster mailen naar:
Kerkbladtopentwel@gmail.com. Wilt u voor andere (kerk)zaken mailcontact met Foekje, Esther, Rie of Gertie, dan kunt u hun eigen e-mailadres gebruiken. LEVER UW KOPIJ OP TIJD IN, ANDERS BLIJFT HET LIGGEN TOT HET VOLGENDE NUMMER! Inleverdatum is steeds de laatste maandag van de maand.  

 

 


Informatie over de website van de Johannestsjerke:

Deze pagina's worden regelmatig bijgewerkt, maar dat gaat uiteraard niet vanzelf. Uw/jouw hulp is daarbij nodig. Dus:hebt u een nieuwtje, of wil(t) u/je hier wat kwijt? Neem dan contact op met Esther Smit (tel. 559054), of stuur een mailtje naar het bovenstaande e-mail adres.

 


Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Aan-& Verkoop begeleiding woningen&bedrijfspanden
Aan-& Verkoop begeleiding woningen&bedrijfspanden

Agenda
zo 22 oktober 2017 Risktoernooi 2017
za 28 oktober 2017 Schuurverkoop TOP'63 1 - NOK 1
za 4 november 2017 Oud Papier Schuurverkoop Vechtgala 'War of the Vikings'

Uitgelicht
AFT-RVS
AFT-RVS
Shantykoor "Top & Twel Sjongers"
Shantykoor "Top & Twel Sjongers"
Realisatie TTT software