Zoeken:
Sitemap Favorieten

dinsdag 13 november 2012

De meisjes van de jeugdclubs zijn twee avonden druk aan het knutselen geweest. Onder leiding van  Ans Booy, Mirjam Tilma en Hilda Visserman hebben ze mooie hangers gemaakt die op de kerstmarkt verkocht zullen worden door de zendingscommissie. De opbrengst is voor World Servants, een christelijke organisatie die huizen, scholen en klinieken bouwt met hulp van jongeren en volwassenen uit Nederland. De inzet van de meisjes wordt zeer op prijs gesteld!

 

De zendingscommissie is tevens op zoek naar dames die sokken kunnen en willen breien. Alle maten zijn welkom. Deze sokken zullen ook op de kerstmarkt worden verkocht en de opbrengst gaat eveneens naar World Servants.
 

Ook elders in het dorp is men volop bezig met de voorbereidingen van allerlei acties voor het goede doel, die tijdens de komende kerstmarkt worden gehouden.

 

Marjan Rijpkema en Richt Baanstra gaan bijvoorbeeld eigen baksels verkopen en schenken de volledige opbrengst aan de stichting 'STOP Hersentumoren' die opgezet is door onze vroegere dorpsgenote Klaske Hofstee. 

 

Binnenkort wordt bekend wat voor kramen er zoal op de kerstmarkt zullen staan. Publiekstrekker zal in elk geval weer worden de expositie van bijzondere kerststallen in de kerk van Uitwellingerga. Ella Hoen en Saskia Stellinga zijn druk met de voorbereidingen daarvan. Heeft u een mooie kerststal? Laat het ze weten!

 

 

 

Fotoalbum »

« Terug

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
za 6 februari 2021 Oud Papier
za 6 maart 2021 Oud Papier
za 20 maart 2021 Passion Live in Top en Twel

Activiteitenkalender:

- Kerkdiensten

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top&Twel, Yn Beweging

- Brug Uitwellingerga

Uitgelicht
Gevelreinigingsbedrijf W. Gras
Gevelreinigingsbedrijf W. Gras
Zuideind Handel in Autobussen
Zuideind Handel in Autobussen
Realisatie TTT software