Zoeken:
Sitemap Favorieten

dinsdag 28 mei 2013

Met een 1-0 overwinning heeft het eerste elftal van TOP'63 zich ten koste van Minnertsga geplaatst voor de finaleronde in de nacompetitie. In de 53e minuut maakte Hayo Rijpkema de enige en winnende treffer. De wedstrijd kende vooraf een feestelijk tintje omdat het vandaag, 28 mei, precies 50 jaar geleden is dat TOP'63 werd opgericht.

In de eerste helft had Minnertsga het heft in handen. TOP werd al snel in de opbouw gestoord en kwam daardoor maar niet aan voetballen toe. Minnertsga kreeg na een half uur spelen een geweldige kans, maar gescoord werd er echter niet in de eerste helft. Meteen na de rust gooide TOP de schroom van zich af en ging ten aanval. Het offensief leidde tot grote kansen. Wibrand Koster schoot op de paal en kort daarna trof Hayo Rijpkema het doel. Minnertsga probeerde het daarna wel, zette TOP onder druk, maar slaagde er niet meer in het tij te keren. TOP verzuimde de kansen die het kreeg af te maken, waardoor het tot het eindsignaal nog erg spannend bleef.

De tegenstander in de volgende ronde is Waterpoort Boys uit Sneek. TOP speelt zaterdag 1 juni op het Schuttersveld in Sneek en de return is dinsdag 4 juni in Oppenhuizen. De winnaar speelt volgend seizoen in de tweede klasse.

 

afbeelding verwijderd

 

 

 

afbeelding verwijderd

 

 

 

 

 

 

Fotoalbum »

« Terug

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
vr 21 juni 2019 Start: ZOU Zeilwedstrijden
za 22 juni 2019 Oud Papier ZOU Zeilwedstrijden
zo 23 juni 2019 ZOU Zeilwedstrijden
ma 24 juni 2019 Informatieavond Glasvezel
za 6 juli 2019 Start Tsjerkepaad

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

- Top & Twel, Yn Beweging

Uitgelicht
Atelier Fimmy Kooijker
Atelier Fimmy Kooijker
TTT software
TTT software
Realisatie TTT software