Zoeken:
Sitemap Favorieten

dinsdag 28 mei 2013

Met een 1-0 overwinning heeft het eerste elftal van TOP'63 zich ten koste van Minnertsga geplaatst voor de finaleronde in de nacompetitie. In de 53e minuut maakte Hayo Rijpkema de enige en winnende treffer. De wedstrijd kende vooraf een feestelijk tintje omdat het vandaag, 28 mei, precies 50 jaar geleden is dat TOP'63 werd opgericht.

In de eerste helft had Minnertsga het heft in handen. TOP werd al snel in de opbouw gestoord en kwam daardoor maar niet aan voetballen toe. Minnertsga kreeg na een half uur spelen een geweldige kans, maar gescoord werd er echter niet in de eerste helft. Meteen na de rust gooide TOP de schroom van zich af en ging ten aanval. Het offensief leidde tot grote kansen. Wibrand Koster schoot op de paal en kort daarna trof Hayo Rijpkema het doel. Minnertsga probeerde het daarna wel, zette TOP onder druk, maar slaagde er niet meer in het tij te keren. TOP verzuimde de kansen die het kreeg af te maken, waardoor het tot het eindsignaal nog erg spannend bleef.

De tegenstander in de volgende ronde is Waterpoort Boys uit Sneek. TOP speelt zaterdag 1 juni op het Schuttersveld in Sneek en de return is dinsdag 4 juni in Oppenhuizen. De winnaar speelt volgend seizoen in de tweede klasse.

 

afbeelding verwijderd

 

 

 

afbeelding verwijderd

 

 

 

 

 

 

Fotoalbum »

« Terug

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
vr 19 april 2019 Goede vrijdag
za 20 april 2019 Paaswake - Stille zaterdag
zo 21 april 2019 Paaszondag - bloemendienst
do 25 april 2019 Passage ledenavond
vr 26 april 2019 Koningsnacht
za 4 mei 2019 Oud Papier

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

 

Uitgelicht
Fysiotherapie
Fysiotherapie
Atsma Loon- en Aannemersbedrijf
Atsma Loon- en Aannemersbedrijf
Realisatie TTT software