Zoeken:
Sitemap Favorieten

zaterdag 11 mei 2019

Voetbalvereniging TOP ‘63 gaat dit jaar flink investeren in verduurzaming van de eigen accommodatie. Met de aanschaf van zonnepanelen in combinatie met vervanging van de huidige verlichting door LED-verlichting gaat de voetbalclub ervan uit dat er voldoende stroom gegenereerd kan worden om te voorzien in de eigen elektriciteitsbehoefte.

 

De verlichting op veld 2 en alle verlichting in en rondom het clubgebouw wordt vervangen door LED-verlichting. Daarnaast komen er 22 zonnepanelen op het dak van de kantine. De kosten van dit duurzaamheidsplan zijn begroot op bijna € 37.000. Door deze investering draagt TOP'63 een steentje bij aan een duurzame samenleving en wordt er naar verwachting flink bespaard op de energierekening.

 

Daarmee biedt dit plan meer financiële ruimte voor TOP'63 om activiteiten te ontwikkelen die aansluiten bij het initiatief ‘Top en Twel, Yn Beweging’. De uitvoering van het duurzaamheidsplan wordt mee mogelijk gemaakt door subsidies van het Iepen Mienskipsfûns van de Provincie Fryslân, het Coöperatiefonds van de Rabobank Sneek ZuidwestFriesland en een bijdrage van de club van 50 van TOP’63. Ook loopt er nog een subsidieverzoek in het kader van de landelijke subsidieregeling Stimulering Bouw & Onderhoud sportaccommodaties.

 

 

« Terug

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
za 20 juni 2020 Oud Papier

Informatie over het coronavirus

------------------------------

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

- Werkgroep A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top & Twel, Yn Beweging

Uitgelicht
Varion Vaarplezier.nl
Varion Vaarplezier.nl
Toanielferiening "Fordivedaesje"
Toanielferiening "Fordivedaesje"
Realisatie TTT software