Zoeken:
Sitemap Favorieten

vrijdag 18 september 2020

Al ruim 9 ½ jaar maakt Hannie Dragt het kantoor schoon van Efko Beton aan de Brêgefinne. Afgelopen donderdag ondertekende ze samen met haar man Auke een nieuw contract. Tot de bouwvak van 2021 gaan ze door. Daarna gaan ze samen genieten van hun pensioen.

 

Auke ging jaren geleden al met pensioen. En ook Hannie bereikte twee jaar geleden de AOW-leeftijd. Maar het schoonmaken bij Efko Beton beviel zo goed dat ze graag door wilde gaan. Sinds oktober 2018 helpt haar man Auke bij de wekelijkse schoonmaak van het kantoor. Vandaar dat ze beide op de loonlijst bij de betonfabriek staan, en kregen ze tegelijkertijd hun nieuwe contract.

 

De collega’s van Efko Beton zijn helemaal in hun nopjes met Hannie en Auke. Het ruikt na hun bezoek weer helemaal fris. “Vooral nu we druk bezig zijn met de bouw van een spiksplinternieuw kantoor aan het Prinses Margrietkanaal lopen we nogal wat zand naar binnen,” vertelt Ruud Riemersma. “Het is door alle bouwwerkzaamheden soms best een hele put werk om alles weer fris en netjes te krijgen. Maar ze gaan iedere week met frisse moed aan de slag, steken elke keer weer de handen uit de mouwen en maken het weer tip-top in orde.”  

 

Zolang Efko Beton nog in het bestaande kantoor zit, gaan Hannie en Auke door. In juni 2021, als het team het nieuwe kantoor in gebruik gaat nemen, zal het echtpaar voor de laatste keer de stofzuiger en swiffer door het huidige kantoor halen. Een mooi moment om een fantastische tijd af te sluiten. Ze zullen straks zeker gemist worden, maar het team van Efko Beton gunt ‘hun’ Hannie en Auke ook alle tijd om te genieten van hun welverdiende pensioen.

 

Hannie en Auke, namens alle mannen van Efko Beton, gefeliciteerd en hartelijk dank voor al jullie harde werk!

« Terug

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
zo 25 oktober 2020 Open Deur-dienst
za 7 november 2020 Oud Papier
do 19 november 2020 Passage ledenavond
za 5 december 2020 Oud Papier

Wintertijd gaat in.

-----------------------------
Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep                        Structuurversterking          TenT/A7

- Top & Twel Duurzaam

Uitgelicht
Doarpsbelang
Doarpsbelang
Fan kyt of út

Realisatie TTT software