Zoeken:
Sitemap Favorieten

dinsdag 13 oktober 2020

In It Harspit wordt sinds kort Volwassenenonderwijs Zorg en Welzijn door ROC Friese Poort gegeven. In september zijn nieuwe groepen studenten met hun opleiding gestart en het is belangrijk dat deze groepen klassikaal les kunnen krijgen. ROC Friese Poort vindt het bovendien belangrijk om ook in deze tijd te faciliteren in goede onderwijsruimtes. De grote Elkienzaal bleek geschikt om de anderhalve meter tussen de studenten te waarborgen, zoals de coronarichtlijnen dat voorschrijven.

 

Coördinator Elja van der Meer van ROC Friese Poort kwam op het idee om navraag te doen bij It Harspit of de ruimte beschikbaar was. Namens de docenten spreekt Ingrid Jutte van een mooie win-win situatie. Goed voor It Harspit en goed voor ROC Friese Poort'. 'Wij vinden het belangrijk dat nieuwe groepen elkaar goed leren kennen omdat ze gemiddeld twee jaar met elkaar optrekken en samenwerken. Zowel studenten als docenten zijn dan ook heel erg tevreden over deze oplossing. Zo is er ondanks de corona toch iets positiefs ontstaan'. 

 

Er wordt op maandag, woensdag en donderdag lesgegeven. Mogelijk komt daar in november de vrijdag nog bij. In januari starten er weer nieuwe opleidingsgroepen. Zolang de coronamaatregelen het toelaten kan er tot de zomervakantie gebruik worden gemaakt van de Elkienzaal.  

 

 

 

 

 

« Terug

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
zo 25 oktober 2020 Open Deur-dienst
za 7 november 2020 Oud Papier
do 19 november 2020 Passage ledenavond
za 5 december 2020 Oud Papier

Wintertijd gaat in.

-----------------------------
Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep                        Structuurversterking          TenT/A7

- Top & Twel Duurzaam

Uitgelicht
Doarpsbelang
Doarpsbelang
Fan kyt of út

Realisatie TTT software