Zoeken:
Sitemap Favorieten

maandag 12 oktober 2020

Helaas kon door de corona-crisis de Koningsspelen niet doorgaan voor de leerlingen van CBS It Harspit. Dat de jaarlijkse sportdag niet door kon gaan vonden de leerlingen en de leerkrachten erg jammer.

 

It Harspit is een school die sport en beweging erg belangrijk vindt. De school is dan ook in het bezit van het vignet Gezonde School, omdat zij het certificaat Sport & Bewegen van de Gezonde School vorig schooljaar hebben behaald. CIOS-studenten, die vanuit hun opleiding een sportevenement moesten organiseren, hebben samen met de leerkrachten afgelopen vrijdag de sportdag georganiseerd.

 

Omdat door de huidige maatregelen ouders nog niet in school of op het schoolplein mogen komen, hebben alle medewerkers die deze dag beschikbaar waren, aangevuld met stagiaires, meegeholpen zodat deze dag toch door kon gaan.

 

Oudhollandse spelletjes

In de ochtend was er een programma voor groep 1 t/m 4. Zij gingen verschillende oudhollandse spelletjes doen zoals blik gooien, zaklopen, hinkelen en lekker springen op het springkussen.

De oudere leerlingen kregen een uitdagend programma voorgeschoteld met tennislessen op de tennisbaan naast de school, volleyballessen in de gymzaal, een voetbalclinic in de Pannakooi naast school en natuurlijk springen in het springkussen. De school ziet terug op een geslaagde dag! 

 

(www.grootsneek.nl

 

« Terug

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
zo 25 oktober 2020 Open Deur-dienst
za 7 november 2020 Oud Papier
do 19 november 2020 Passage ledenavond
za 5 december 2020 Oud Papier

Wintertijd gaat in.

-----------------------------
Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep                        Structuurversterking          TenT/A7

- Top & Twel Duurzaam

Uitgelicht
Fan kyt of út

Doarpsbelang
Doarpsbelang
Realisatie TTT software