Zoeken:
Sitemap Favorieten
Shower Power (17-4)

 

Van 13-20 mei vertrekken Joke Koning en Mettelina Baarda-Kuiper voor een week naar Lesbos om daar een week vrijwilligerswerk te doen bij de Stichting ShowerPower, nabij het vluchtelingenkamp Moria.

 

Shower Power => Douchen op een veilige plek
ShowerPower geeft vrouwen en kinderen warme en schone douches in een huiselijke omgeving waar zij zich veilig kunnen voelen. Meer nog dan alleen een plek met een warme douche, is het huis een safe house. Men kan er even bijkomen van het vreselijke leven in het kamp. Er wordt thee geschonken, fruit aangeboden en er is oprechte aandacht voor de vrouwen en kinderen.

 

Ondergoed voor vluchtelingen
Naast de hulp in het kamp wilen Joke en Mettelina een of meerdere koffers met bh’s en (kinder)onderbroeken meenemen. Want om de vrouwen (en kinderen) iets extra’s te geven zijn bh’s en/of nieuwe onderbroeken erg welkom!! En als de onderbroeken nog in de verpakking zit is dit helemaal mooi, dan voelt het nog meer als een cadeautje. Uiteraard is het wel belangrijk dat de bh's nog goed zijn, niet uitgelubberd etc.

 

Oproep
Mocht je een bijdrage willen leveren en bh’s en/of onderbroeken ter beschikking willen stellen, dan kan dat dagelijks na 17.00 uur ingeleverd worden bij Mettelina (Douwestrjitte 17 - Oppenhuizen). Naast bh’s en nieuwe (kinder)onderbroeken kan ook worden geholpen met een financiële bijdrage. Het geld wordt besteed aan huur en onderhoud van het bestaande pand en aan renovatie, huur en onderhoud van nieuwe panden. ShowerPower voorziet in alles wat nodig is: van douches, handdoeken, een föhn en shampoo tot een kop thee met fruit na. Een bijdrage kan gestort worden op rek.nr. NL04 ABNA 0643904336 t.n.v. MR Baarda-Kuiper o.v.v. LESBOS 

Gezocht: Collectanten voor het Longfonds                                                    (19-03)

Voor de collecte van het Longfonds zoek ik nog twee collectanten voor Plan de Grachten. De collecteweek is van 13 t/m 19 mei. Wie heeft een uurtje tijd en wil collecteren? Graag ontvang ik uw reactie.

 

Vriendelijke groet,

Jan de Groot

Collectecoördinator

tel. 0515-559957

 

Collecte Hersenstichting                                                                              (07-02)

De collecte voor de Hersenstichting heeft het mooie bedrag van € 1.040,89 opgeleverd. Namens de Hersenstichting, iedereen bedankt!

 

Met vriendelijke groet,

Franke Wijnia (Collectecoördinator)

 

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
do 25 april 2019 Passage ledenavond
vr 26 april 2019 Koningsnacht
za 4 mei 2019 Oud Papier TOP'63 - Nagele Dodenherdenking / Deadebetinking
za 18 mei 2019 TOP'63 - Sleat

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

 

Uitgelicht
Apotheken
Apotheken
Sanders polyesterwerk
Sanders polyesterwerk
Realisatie TTT software