Zoeken:
Sitemap Favorieten

Afronden werkzaamheden ds Hasper
en start beroepingswerk

Pastoraat: In de maand december zal ds Hasper zich tot crisispastoraat beperken. Via de wijkbezoeker of ouderling kunt u het aangeven als u dringend bezoek wilt van uw predikant. Vanaf januari wordt nog gekeken naar een tijdelijke oplossing voor ondersteuning van het pastorale team. In alle gevallen is uw ouderling of wijkbezoeker in de komende maanden degene die u kunt bellen voor bezoek of bemiddeling.

 

Kerkblad: Voor Omtinken kunt u berichten doorsturen naar Mariëtte Bouma-Valkenburg, tel. 856020 of mail: bouma.mj@gmail.com. Voor de Meditatie hopen we de komende maanden op u allen te kunnen rekenen: als u een mooi gedicht tegenkomt (zelfs schrijven mag uiteraard ook) of u wilt een kort meditatief verhaaltje delen, of een bijzondere ervaring, dan kunt u dat rechtstreeks sturen naar de redactie van het Tsjerkefinster.

 

Consulent: Vanaf januari zal ds Dussie Hofstra uit IJlst onze gemeente als consulent ondersteunen. Anders dan vroeger is een consulent NIET verantwoordelijk voor het pastoraat maar uitsluitend voor het begeleiden van het beroepingswerk. De kerkenraad houdt u op de hoogte van de vorderingen hierin.

 

 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
za 20 april 2019 Paaswake - Stille zaterdag
zo 21 april 2019 Paaszondag - bloemendienst
do 25 april 2019 Passage ledenavond
vr 26 april 2019 Koningsnacht
za 4 mei 2019 Oud Papier TOP'63 - Nagele

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

 

Uitgelicht
Atsma Loon- en Aannemersbedrijf
Atsma Loon- en Aannemersbedrijf
Fysiotherapie
Fysiotherapie
Realisatie TTT software