Zoeken:
Sitemap Favorieten

Afronden werkzaamheden ds Hasper
en start beroepingswerk

Pastoraat: In de maand december zal ds Hasper zich tot crisispastoraat beperken. Via de wijkbezoeker of ouderling kunt u het aangeven als u dringend bezoek wilt van uw predikant. Vanaf januari wordt nog gekeken naar een tijdelijke oplossing voor ondersteuning van het pastorale team. In alle gevallen is uw ouderling of wijkbezoeker in de komende maanden degene die u kunt bellen voor bezoek of bemiddeling.

 

Kerkblad: Voor Omtinken kunt u berichten doorsturen naar Mariëtte Bouma-Valkenburg, tel. 856020 of mail: bouma.mj@gmail.com. Voor de Meditatie hopen we de komende maanden op u allen te kunnen rekenen: als u een mooi gedicht tegenkomt (zelfs schrijven mag uiteraard ook) of u wilt een kort meditatief verhaaltje delen, of een bijzondere ervaring, dan kunt u dat rechtstreeks sturen naar de redactie van het Tsjerkefinster.

 

Consulent: Vanaf januari zal ds Dussie Hofstra uit IJlst onze gemeente als consulent ondersteunen. Anders dan vroeger is een consulent NIET verantwoordelijk voor het pastoraat maar uitsluitend voor het begeleiden van het beroepingswerk. De kerkenraad houdt u op de hoogte van de vorderingen hierin.

 

 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
zo 25 augustus 2019 Zomeravonddienst
zo 1 september 2019 Zangdienst
za 7 september 2019 Top en Twel Motortreffen
za 14 september 2019 Oud Papier
zo 15 september 2019 Startzondag Kerkelijke Gemeente
za 12 oktober 2019 Oud Papier

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

- Top & Twel, Yn Beweging

Uitgelicht
Lokaal55
Lokaal55
Passage
Passage
Realisatie TTT software