Zoeken:
Sitemap Favorieten
Vier het leven  

Contact:

Annette Oorschot

0515-559599


Het programma voor de komende maanden van 'Vier het leven' is weer bekend. U wilt naar het theater, maar niet alleen? Of u heeft problemen met vervoer en er te komen? Vier het leven verzorgt vanaf uw eigen voordeur, brengt u tot in het theater, samen genieten van de voorstelling en ’s avonds weer veilig thuis. Gezellig geheel verzorgd avondje uit.

 


Programma mei tot en met juli 2019

 

Een verre pijn - Mini Theater Friesland - toneel Deze voorstelling is onderdeel van de nationale manifestatie 'Theater na de Dam'. Het aanstaande overlijden van hun vader is voor de vier kinderen aanleiding in hun verlaten en sindsdien weinig bezochte ouderlijk huis bij elkaar te komen. Alle vier zijn tijdens of net na de Tweede Wereldoorlog geboren. Algauw blijkt hun verleden belast: hun vader was gedurende de oorlog lid van de NSB en actief als landwachter. Zijn kinderen voedde hij op in die geest en zijn geheel van elkaar vervreemd. De ingebrachte haatgevoelens hebben weinig nodig om in alle hevigheid los te komen.

Zaterdag 4 mei - 21:00 uur - Posthuis Theater - Heerenveen - € 27,50

 

Bezoek aan Museum Belvédère - Rondleiding / Excursie Museum Belvédère opende in 2004 haar deuren in dit prachtig gelegen pand in Oranjewoud, bij Heerenveen. Het museum is een thuishaven voor Friese kunstenaars. Tijdens deze rondleiding bezoekt u de tentoonstellingen 'Zwerus Adrianus Stolk & De Gebroeders Miedema' en de Overzichtstentoonstelling van de West-Friese expressionist Jaap Min (1914-1987). Na afloop is er tijd voor een drankje in het gezellige museumcafé. Met MuseumJaarkaart 12 euro korting.

Dinsdag 25 juni 2019 - 14:00 u   -  Museum Belvédère - Heerenveen   29,00 euro


André Rieu’s 2019 Maastricht concert - Shall we dance? - concert op het grote doek De majestueuze wals is altijd een grote inspiratie voor André geweest, de driekwartsmaat van de wals is zelfs in veel opzichten het ritme van zijn leven geworden. Daarom brengt de maestro dit jaar de wals tot leven tijdens een onvergetelijke avond vol muziek en dans. André Rieu zorgt samen met zijn Johann Strauss Orkest, wereldklasse sopranen, The Platin Tenors en vele speciale gasten voor een magische bioscoopervaring. Geniet van dit spectaculaire concert, kijk mee achter de schermen, wordt verrast met een exclusief interview met André en vele speciale verrassingen.

Zondag 28 juli - 15:00 uur - CineSneek - Sneek - € 26,50
 

 

 

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
ma 24 juni 2019 Informatieavond Glasvezel
za 6 juli 2019 Start Tsjerkepaad
za 20 juli 2019 Oud Papier
za 17 augustus 2019 Oud Papier
za 7 september 2019 Top en Twel Motortreffen
zo 15 september 2019 Startzondag Kerkelijke Gemeente

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

- Top & Twel, Yn Beweging

Uitgelicht
Top en Twelster Skûtsje

Overwijk Decoraties
Overwijk Decoraties
Realisatie TTT software