Zoeken:
Sitemap Favorieten
En dan zijn de dorpsfeesten weer in aantocht.
 
Dit jaar gaan we dansen en sjansen; ‘dance around the world’ is het thema van de feesten. Want swingen, dansen, jiven, hakken, the monkey, chillen en wat al niet meer. Volgens Wiki-Lieks-Google zijn er wel 100 verschillende dansen. Daarmee zijn er meer verschillende dansen dan aanhangwagens in top&twel. Wij zijn dus benieuwd naar de optocht.
 
Een andere opdracht is je eigen katapult te maken. Met alle verschillende en prachtige zeepkisten nog in het achterhoofd, denken we dat er nog ruimte is voor het maken van geweldige katapult. Wie knalt het verst of het meest precies? Dat gaan we zaterdagmiddag beleven. Aansluitend muziek – en de beentjes van de vloer – tijdens de matinee.
 
Maar dan hebben we het eerste ‘DJ dance-event’ van de vrijdag al achter de kiezen. We hopen dat iedereen flink uit z’n plaat gaat op alle hip-hop, techno en …. (meer chille moderne woorden kennen we niet). En als dus het dancegebeuren minder voor je is weggelegd dan kun je de zaterdagavond nog ‘ouderwets’ swingen op een heerlijke top40 band: …..
 
Hmmm, een beetje van de hak op de tak. Donderdag bingo-avond. Deze aflevering met nieuwe, leuke en serieuze prijzen. We hopen op een gezellige luidruchtige avond. En wie weet wordt het wel een nieuwe traditie. De kinderen van de basisschool op de vrijdag krijgen het druk met …., maar ook met een opdracht om een raket te bouwen. Ja, want hoe komen we het snelst rond de wereld: inderdaad met een raket.
 
We sluiten de zondag af met de traditionelekerktentdienst. Ook de bijbel kent vele dansverhalen, dus daar ook genoeg inspiratie.
 
Zo. Omdat dit voorwoord verwarrend genoeg is, hebben we het programma netjes uitgewerkt in dit boekje. Wij hopen op gezellige feesten, voor elk wat wils, maar vooral met veel actie.
 
Wij hebben er zin in.
 
 
Namens het bestuur,
Gosse Schriemer
Advertenties

Aan-& Verkoop begeleiding woningen&bedrijfspanden
Aan-& Verkoop begeleiding woningen&bedrijfspanden

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
zo 20 augustus 2017 Muzikale Zomeravond Kerkdienst
za 2 september 2017 Oud Papier
za 9 september 2017 ZOU over zee
zo 10 september 2017 ZOU over zee
do 14 september 2017 Friese Kolfkampioenschappen
vr 15 september 2017 Friese Kolfkampioenschappen

      Iepenloftspul:

         'De Striid'

   18 o/m 23 septimber

 

Der binne noch kaarten.

Wês der fluch by: Fol=Fol

 

      Reservear hjir!

      www.destriid.frl

 

Uitgelicht
Tennisvereniging "De Grachten"
Tennisvereniging "De Grachten"
Logopedie
Logopedie
Realisatie TTT software