Zoeken:
Sitemap Favorieten
Ondernemersvereniging Top en Twel (OVTT)  

Secretariaat:

 

Ina Duijndam

Lytse Súdein 1

8624 TS Uitwellingerga

0515 – 558 401 / 06 54 65 23 59


Het eerste halfjaar OVTT

 

In november 2016 is de Ondernemersvereniging Top en Twel (OVTT) opgericht. De vereniging heeft inmiddels bijna 30 leden. Bestuursvoorzitter Anita Feenstra: ‘We kijken terug op een druk half jaar, waarin we al een aantal zaken bij de kop hebben gehad. Maar we hebben nu pas het gevoel, dat we echt goed op stoom komen. En natuurlijk hopen we, dat onze activiteiten voldoende inspirerend zijn om ook andere ondernemers over te halen om lid te worden. Het bundelen van krachten brengt je als ondernemer echt heel veel.’

 

In maart vond de eerste ledenactiviteit plaats, een startborrel in Café De Buorren. Na een lezing van de bekende Friese ondernemer Jetze Botma, was er gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken onder het genot van een hapje en een drankje. Voor deze borrel waren overigens ook de niet-leden uitgenodigd.

 

Begin juli organiseerde OVTT een BHV training die zeker voor herhaling in 2018 vatbaar is.

 

OVTT wil ook een ‘podium’ bieden aan haar leden om hun bedrijf voor het voetlicht te brengen. Op 11 oktober a.s. brengen de leden een bedrijfsbezoek aan Lokaal 55 incl. een kookworkshop.

Voor volgend jaar is het plan opgevat om een soort seizoen opening te organiseren.

 

In samenwerking met Doarpsbelang heeft OVTT in mei een presentatie van een dorpsstyliste georganiseerd. Bedoeling hiervan was om de fraaie en minder fraaie dorpsgezichten onder de aandacht te brengen en om zowel bewoners als bedrijven te inspireren om mee te denken over een nog mooiere uitstraling van Top en Twel.  Er lijkt voldoende draagvlak te zijn om gezamenlijk met de gemeente, Doarpsbelang, de ondernemers en bewoners van de dorpen een aantal ‘minpunten’op te pakken. Bij de minder fraaie dorpsgezichten kan gedacht worden  de uitstraling van de Forbiningswei en de grote hoeveelheid utiliteitsgebouwtjes die op een aantal plaatsen het dorpsbeeld erg ontsieren.

 

Een aantal bestuursleden heeft hard gewerkt aan het actualiseren van de plattegronden bij de invalswegen van de dorpen. De plattegronden bij het voetbalveld en de Forbiningswei worden vervangen en onderzocht wordt of er mogelijkheden zijn om ook op andere plaatsen plattegronden te realiseren.

 

En verder

Heb je vragen over de activiteiten van OVTT, wil je lid worden, heb je suggesties, vind je het leuk om betrokken te worden bij projecten of het organiseren van bijvoorbeeld de seizoen opening? Laat het weten, je bent welkom.

 

Mail: info@ondernemendtopentwel.nl

 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Aan-& Verkoop begeleiding woningen&bedrijfspanden
Aan-& Verkoop begeleiding woningen&bedrijfspanden

Agenda
zo 20 augustus 2017 Muzikale Zomeravond Kerkdienst
za 2 september 2017 Oud Papier
za 9 september 2017 ZOU over zee
zo 10 september 2017 ZOU over zee
do 14 september 2017 Friese Kolfkampioenschappen
vr 15 september 2017 Friese Kolfkampioenschappen

      Iepenloftspul:

         'De Striid'

   18 o/m 23 septimber

 

Der binne noch kaarten.

Wês der fluch by: Fol=Fol

 

      Reservear hjir!

      www.destriid.frl

 

Uitgelicht
Tennisvereniging "De Grachten"
Tennisvereniging "De Grachten"
Logopedie
Logopedie
Realisatie TTT software