Zoeken:
Sitemap Favorieten
Ondernemersvereniging Top en Twel (OVTT)  

Secretariaat:

 

Marrit Pelsma

Tsjerkebuorren 16

8625 HC Oppenhuizen

info@ondernemendtopentwel.nl


Boot Holland 2020 (van 07 februari 2020 - 11 februari 2020 WTC Expo Leeuwarden)

 

Top & Twel presenteert zich op Boot Holland!

De ondernemers van Top & Twel zullen zich komende dagen gezamenlijk presenteren op Boot Holland. Hoofddoel is om onze tweelingdorpen onder de rook van Sneek positief zichtbaar te maken. Dorpen die alles in huis hebben om het de watersporter naar de zin te maken. Waar naast de jachthavens ook een cafe en een buurtsuper is. Waar in de winter stallingsmogelijkheden zijn en de nodige bedrijven alles kunnen uitvoeren om de boot in het voorjaar weer vaarklaar te maken.

Doel is om de beleving van het dorp zichtbaar / voelbaar te maken. Gezelligheid, een hapje en een drankje. 

Top en Twel, dorpjes tussen de meren, hebben veel te bieden maar watersport speelt een belangrijke rol, vandaar deze gezamenlijke presentatie op Boot Holland.

Top en Twel is natuurlijk ook bekend om zijn Topsporters, Beitske Visser (coureur) Dirk Nauta (zeezeiler) Yvonne nauta (langebaanschaatser) en Jasper Brunsmann (shorttracker). Van deze toppers zullen spullen tentoon worden gesteld. Dirk Nauta komt een aantal keren langs op de stand om zijn spannende zeezeil avonturen aan belangstellenden te vertellen.

Vorig jaar was er al het succesvolle "Kom mar del yn Top & Twel", een dag waar vele bedrijven hun deur voor belangstellenden openden. Met dit nieuwe initiatief hoopt de ondernemersvereniging weer net zo succesvol te zijn en Top en Twel extra op de kaart te zetten.

Wilt u meer weten over deze unieke presentatie dan kunt u contact opnemen met Irma Brunsmann 0614 337755

 

Vervangen verwijsborden

Bij de toegang naar de bedrijventerreinen zijn vorig jaar nieuwe borden geplaatst. Op dit moment staan er op diverse plekken in Top en Twel nog witte verwijsbordjes naar de lokale bedrijven. Deze bordjes zijn nodig aan vervanging toe. De OVTT heeft zich de afgelopen maanden ingespannen om de bestaande bordjes te inventariseren en de vervanging voor te bereiden. De uitkomst van deze inspanningen (het was echt een hele klus) is de realisatie van nieuwe bordjes in een universele kleur bruin met daarop de naam van het bedrijf en een bijbehorend pictogram. De witte bordjes zullen dit voorjaar allemaal worden vervangen. 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
zo 25 oktober 2020 Open Deur-dienst
za 7 november 2020 Oud Papier
do 19 november 2020 Passage ledenavond
za 5 december 2020 Oud Papier

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep                        Structuurversterking          TenT/A7

- Top & Twel Duurzaam

Uitgelicht
Huisartsen
Huisartsen
Timmerbedrijf Hiemstra
Timmerbedrijf Hiemstra
Realisatie TTT software