Zoeken:
Sitemap Favorieten

Om de voorpagina een klein beetje te onlasten vindt u hier de meest actuele informatie over de gevolgend van het Corona-virus voor onze gemeente. 


 

Hervatting kerkdiensten per 5 juli

De diensten van de Protestantse Gemeente Oppenhuizen-Uitwellingerga zijn sinds 5 juli weer hervat, zij het in aangepaste vorm en met aangepaste aantallen aanwezigen. 

 

Wilt u de dienst bijwonen, dan kunt u op de geplande tijd naar de kerk komen. Volg altijd de aanwijzingen van de regiseurs ter plaatse. Als de kerk 'vol' is, kunt u helaas niet deelnemen aan de dienst. U kunt de dienst dan online volgen via deze link

 


 

 

Maatregelen protestantse gemeente Oppenhuizen-Uitwellingerga n.a.v. het Corona-virus

 

De protestantse gemeente Oppenhuizen-Uitwellingerga heeft in verband met de afgekondigde maatregelen van de regering van zondag 15 maart 2020 en het advies van de Classis Fryslân van de Protestantse Kerk het volgende besloten:

Wij realiseren ons dat het rigoureuze maatregelen zijn, maar op deze manier wil de protestantse gemeente bijdragen aan landelijk beleid om het virus, waar mogelijk, in te dammen.

 

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met de voorzitter van de kerkenraad van de protestantse gemeente Oppenhuizen-Uitwellingerga, Mariëtte Bouma-Valkenburg (T: 0515 856 020, E: voorzitterpkntopentwel@gmail.com) of met de koster/beheerder Pier van der Meer (T: 06 1450 2516).

 

Via deze site houden wij u op de hoogte van evt. wijzigingen of aanvullingen op dit besluit.Tip: de EO zendt de komende weken op zondagochtend een televisiekerkdienst uit. NPO2 om 09.20 uur. Om 10.00 uur is er een uitzending vanuit onze eigen gemeente via www.kerkomroep.nl. 


 

Uitzendingen op zondagmorgen

 

De tweede uitzending vanuit It Lokaal op zondag 29 maart!

 

Net als afgelopen week werd ook zondag 29 maart om 10.00 uur via kerkomroep.nl een korte uitzending vanuit It Lokaal verzorgd. U kunt deze terugluisteren via www.kerkomroep.nl

 

Tijdens de zondagmorgen is het tijdens deze Coronacrisisweken heel erg druk op de website van kerkomroep.nl. Daarom kan het zijn dat u op het moment van de uitzending niet kunt meeluisteren. Probeert u het dan een (half) uurtje later, dan zijn de meeste diensten voorbij en wordt het veel rustiger op de site. U kunt het op elk gewenst moment aanklikken, de diensten blijven weken online staan. 

 

Ga voor de diensten uit Oppenhuizen naar www.kerkomroep.nl, vul bij ‘uw kerk’ Oppenhuizen in, en klik op Oppenhuizen-Friesland. Dan kunt u kiezen welke uitzending u wilt beluisteren. 
 


Meer over de nieuwsbrief 

 

Nu we in deze tijd van het Coronavirus elkaar niet meer kunnen treffen in onze kerkdiensten en bij het gemeentewerk, heeft de kerkenraad besloten tot het instellen van een digitale nieuwsbrief. Daarmee hopen we u op de hoogte te houden van het nieuws over onze gemeente en de gemeenteleden. 


Om u deze nieuwsbrief toe te kunnen sturen hebben we uiteraard uw e-mailadres nodig.

Met de onderstaande link kunt u ons eenvoudig laten weten dat u de nieuwsbrief wilt ontvangen. U geeft met dat mailtje ook expliciet toestemming om u geregeld (circa eens per week) een nieuwsbrief toe te sturen. De kerkenraad zal enkel voor urgente zaken vaker een nieuwsbrief versturen.

 

Klik op de onderstaande onderstreepte blauwe tekst voor het aanmelden. Er opent automatisch een mailtje vanuit uw eigen e-mailadres, waarin u uw gegevens kunt invullen. Klik daarna op verzenden. 
 

JA, ik meld mij aan voor de nieuwsbrief van de Protestantse Gemeente Oppenhuizen-Uitwellingerga

 

Werkt het op uw computer niet met bovenstaande link, dan kunt u zelf een mailtje sturen naar nieuwsbriefpkntopentwel@gmail.com. Zet dan in het mailtje ook uw naam, adres, (mobiel) telefoonnummer en uw relatie met de Protestantse Gemeente Oppenhuizen-Uitwellingerga. 

 

Zodra de eerste nieuwsbrief verzonden is zullen we daarover hier berichten. Mocht u de nieuwsbrief dan niet hebben aangetroffen in uw mailbox, check dan of hij in de 'onbelangrijke mail', 'ongewenste mail' of SPAM-box is beland. Door hem daaruit te halen en naar uw inbox te slepen voorkomt u meestal dat dat bij de volgende nieuwsbrief nogmaals gebeurt. 

 

De eerste nieuwsbrief is dinsdag 24 maart rond 17.00 verzonden. Hebt u niets ontvangen, maar u was wel aangemeld? 

Kijk dan in de SPAM-box of ongewenste/onbelangrijke mail! Uw systeem denkt waarschijnlijk dat de nieuwsbrief SPAM is. 


Afmelden van de Nieuwsbrieven

 

Wilt u na aanmelding bij nader inzien de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u dat met een klik op de onderstaande link kenbaar maken. 

NEE, ik wil de nieuwsbrief van de Protestantse Gemeente Oppenhuizen-Uitwellingerga niet meer ontvangen. 


 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
za 15 augustus 2020 Oud Papier
do 3 september 2020 Soos 'Bliuw Warber'
vr 9 oktober 2020 The Bounty Hunters

Informatie over het coronavirus

------------------------------

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep                        Structuurversterking          TenT/A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top & Twel, Yn Beweging

Uitgelicht
Tennisvereniging "De Grachten"
Tennisvereniging "De Grachten"
Wijnja Hoveniersbedrijf
Wijnja Hoveniersbedrijf
Realisatie TTT software