Zoeken:
Sitemap Favorieten

Trappen en Happen met de jeugd 
Vrijdagavond 28 februari ging er een groepje jongeren op de fiets naar hun diner! Om 18.00u verzamelen bij het Lokaal. Daar werd de jeugd in kleine groepjes verdeeld en kregen ze hun eer-ste envelop met een adres voor een voorgerecht. Op de fiets vertrok iedereen. Bij dominee Nicolle werd er een heerlijke ‘groene’ soep geserveerd. De kinderen van Nicolle moesten heel ‘hoog’ kijken toen er 3 grote jongens binnenkwamen.
Na het voorgerecht kreeg iedereen de 2e envelop met daarin het adres voor het hoofdgerecht. En natuurlijk was het ondertussen flink gaan regenen en waaien zoals gewend die hele week. De jongens die naar de familie Verboom mochten fietsen hadden flinke tegenwind maar konden daar bij Theo en Marina heerlijk opwarmen en genieten van een hamburger. De meiden hoefden gelukkig minder ver te fietsen en ontmoeten elkaar bij Sip en Nieske Hoogland, en kregen heerlijke stamppot.
Daarna weer op pad voor het nagerecht, de groepjes gingen weer op de fiets door de dorpen naar de verschillende gezinnen. Zo was er bij Tjibbe en Janke Postma een heerlijk toetje; ijs met slagroom!
In de laatste envelop zat het adres van Wolter en Joke Overwijk, waar iedereen (jeugd en gastgezinnen) welkom was voor de afsluiting. Een warm welkom bij de kachel waar iedereen druipend binnenkwam na het fietstochtje. Met elkaar hebben we daar nog wat gedronken.
Iedereen bedankt voor de gastvrij-heid en gezelligheid!

 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
za 18 juli 2020 Oud Papier
do 3 september 2020 Soos 'Bliuw Warber'
vr 9 oktober 2020 The Bounty Hunters

Informatie over het coronavirus

------------------------------

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

- Werkgroep A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top & Twel, Yn Beweging

------------------------------

Bekijk nu het sportzomeraanbod.

Uitgelicht
Ziekenhuis
Ziekenhuis
WMO-voorzieningen
WMO-voorzieningen
Realisatie TTT software