Zoeken:
Sitemap Favorieten
Marretoer  

Langebaen 9
8624 TC Uitwellingerga
Mob.: 06-39560086
E-mail: info@marretoer.nl   
Website: www.marretoer.nl  
Website: www.dolfdevriesmusics.nl  


 

 

 

 

-----------------------------------------------------------------

 

 

 

Wereldsterren op nieuwe CD Dolf de Vries 
De nieuwe CD "Another Touch" van Dolf de Vries is in Nederland uitgebracht. Het is een remake van 11 tophits uitgevoerd door de originele artiesten zoals Georgie Fame, Billy Paul, The Three Degrees, Gary Brooker en Mariska Veres. Dolf de Vries heeft de totale muzikale regie en productie voor z'n rekening genomen.
Meer info over de CD "Another Touch" by Dolf de Vries kunt u vinden op webadres: www.another-touch.com

Original Artists Only
Zelden zijn er op één CD zoveel coryfeeën uit de popmuziek te beluisteren als bij deze.

Te koop
De CD is in Sneek te koop bij de Free Record Shop op de Oosterdijk of via de website www.another-touch.com.

Telegraaf
Zondag 20 mei stond er een prachtige recensie over de CD in De Telegraaf:

"Laat Dolf de Vries, pianist te Groningen, maar schuiven. De man loopt overduidelijk niet weg voor een flinke klus. Want hoe gaan die dingen bij creatieve geesten? Ineens welt er een idee op: ’Als ik nou eens een jazzplaat maak met mijn favoriete internationale popmuzikanten van weleer. En met hen hun grootste hits speel, gehuld in een jazzy, goed georkestreerd arrangement. Hoe zou dat klinken?’ Interessante ingeving, maar ga er maar eens aan staan. Dat deed Dolf. Dus werd Billy Paul gevraagd nog eens ’Me And Mrs. Jones’ met De Vries op te nemen; en hij zei ja. En ook The Three Degrees (’Dirty Old Man’), Tavares (’Heaven Must Be Missing An Angel’), Georgie Fame (’Sunny’), Gary Brooker (de vermaarde organist van Procol Harum), Johnny Logan (’What’s Another Year’), Tony Hadley (zanger van Spandau Ballet)… allemaal zeiden ze ja! Ook Shocking Blue-zangeres Mariska Veres stemde in met een jazzy uitvoering van de wereldhit ’Venus’. Het zou haar allerlaatste opname worden, kort daarna stierf zij, op 2 december jl.
Dolf de Vries heeft een werkelijk fantastische plaat gemaakt!

René Steenhorst"


 

Dolf de Vries speelde op 3-jarige leeftijd zijn eerste melodietjes op de piano. Later, met zijn aangeboren muzikaliteit en zijn enthousiasme om op te treden, werd hij op jeugdige leeftijd al ontdekt door de professionals. Zo leerde hij "het vak". De freelance pianist van diverse formaties en bij vele studio/radio/TV-orkesten ontwikkelde en verbreedde zich snel. Dolf de Vries werd veelgevraagd in "The Business".

Talloze nationale en internationale topartiesten en orkesten spelen zijn arrangementen, vragen hem als pianist/orkestleider voor hun concerten en optredens en worden tijdens hun CD/studio-opnames door hem geproduceerd. Hij maakt commercials, was musical director van bekende en succesvolle musicals en componeert popsongs en andere muziek.

Recentelijk was Dolf de Vries musical director/samensteller van diverse grote "Prom Concerten", shows en andere spectaculaire muziekproducties in opdracht van diverse evenementen organisatie buro's.

 

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
wo 25 september 2019 Informatieavond Glasvezel
za 28 september 2019 TOP'63 - AVC
za 5 oktober 2019 TOP'63 - Sc Bolsward Pubquiz: Back to the 90's
zo 6 oktober 2019 Open Deur-dienst
za 12 oktober 2019 Oud Papier

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

 

- Oever- en Kadenproject

Uitgelicht
Slagerij de Jager
Slagerij de Jager
Schraa Assurantiën

Realisatie TTT software