Zoeken:
Sitemap Favorieten
Rabobank Sneek  

Martiniplein 1
8601EG Sneek
Tel.: 0515-437000
Fax: 0515-437060
E-mail: info@sneek-zwf.rabobank.nl
Website: www.sneek-zwf.rabobank.nlRabobank stemt dienstverlening af op winkeltijden
Vertrouwde service op ieder moment van de week.

Vanaf 1 april 2008 wijzigt Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland de openingstijden van haar kantoren. Het hoofdkantoor aan het Martiniplein in Sneek is voortaan ook op zaterdagochtend geopend. Hiermee komt de bank tegemoet aan de vraag om ook in de weekenden beschikbaar te zijn. Vaak zijn klanten op zaterdag beter in de gelegenheid om hun bankzaken te regelen. Daarmee sluit de Rabobank aan op de voorkeur van het winkelend publiek.
De kantoren van de Rabobank kenmerken zich vooral door het persoonlijke contact. Afspraken met de adviseurs kunnen in overleg op één van de kantoren of bij de klant thuis worden gepland. Doordat de openingstijden van de verschillende kantoren onvoldoende op elkaar aansluiten, dreigt juist het persoonlijke contact te verwateren. Daarom kiest de Rabobank ervoor om vanaf 1 april 2008 de openingstijden van de kantoren zo op elkaar af te stemmen, dat de klant er zoveel mogelijk bekende adviseurs aantreft.

“Onze insteek is dat u voor uw dagelijkse bankzaken op ieder moment van de week bij één van onze kantoren terecht kunt”, aldus de heer drs. Bert Roman RA, directievoorzitter bij Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, “en dat kan ook op zaterdag van 09.30 – 12.30 uur bij ons hoofdkantoor in Sneek”. Afspraken kunnen ook buiten de openingstijden plaastvinden, op één van de kantoren of bij de klant thuis.

Altijd dichtbij
Nu en in de toekomst wil de Rabobank graag dichtbij de klanten blijven. Daarom is er altijd in de buurt een Rabobankvestiging of geldautomaat te vinden. Daarnaast is de Rabobank 24 uur per dag bereikbaar via Rabo Internetbankieren en de Rabofoon. Klanten die niet in staat zijn zelf een bankkantoor te bezoeken, kunnen desgewenst thuis door één van onze seniorenadviseurs worden bezocht.

De vernieuwde openingstijden zijn te raadplegen op de website van de Rabobank: www.rabobank.nl/sneek-zwf

 

 

 

De Rabobank - Een goede buur. 
Het is onze ambitie om ambitieuze mensen te helpen hun dromen te realiseren. Met geld, kennis en creatief meedenken.
Om dat te bereiken hebben we veel en uiteenlopende expertise nodig. Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland is groot genoeg om alle denkbare specialisaties in huis te hebben. Wij zijn een bank met 13 kantoren, 360 medewerkers en een balanstotaal van ruim € 2,2 miljard. Door onze omvang staan we sterk in een samenleving waarin economische concentratie de toon en de trend is.
Een persoonlijke band met onze klanten en leden is altijd onze kracht geweest. We treden slagvaardig op en we kennen de regio op ons duimpje. Ambities zijn er om waar te maken. Voortdurend. Dus u kunt op ons rekenen.

 

 

 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
za 6 maart 2021 Oud Papier
wo 17 maart 2021 Verkiezingen Tweede Kamer
za 3 april 2021 Oud Papier

Activiteitenkalender:

- Kerkdiensten

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

-

Uitgelicht
Superrr
Superrr
Winkels
Realisatie TTT software