Zoeken:
Sitemap Favorieten
Schoonheidssalon Mo-Elle  

Schoonheidssalon Mo-Elle
Broerstrjitte 21
8625 JA Oppenhuizen
Telefoon: 558052

Email: mo-elle@ziggo.nl


 

NIEUW NIEUW  NIEUW

 

 PERSOONLIJKE VOCHTANALYSE VAN JE HUID

 NU TE TESTEN met een hydrometer!!!

 

voor de behandeling conditie vochtbalans laten meten en daarna schoonheidsbehandeling gericht op huidverbetering met vochtbalans produkten van vavin.

na de behandeling weer op nieuw vochtbalans meting, met altijd hogere vochtbalans als resultaat !!!

betere vochtbalans betekent ook vermindering rimpels en plooitjes van uw huid!!!

 

AKTIE apk  VOCHTBEHANDELING 45 MIN.  nu: €30,--

 

vOOR MEER INFORMATIE OF HET MAKEN VAN EEN AFSPRAAK BEL GERUST!!!

 

 

 

 


NIEUW NIEUW NIEUW  

 

Schoonheidssalon MO-ELLE werkt met een nieuw COSMETICA merk:

 

VAVIN (natuurlijke werkstoffen)

 

DIT IS GEEN COSMETICA OP HUIDVERZORGINGS BASIS  MAAR WEL OP  DIEPERE WERKING NAMELIJK;HUIDVERBETERING

 

SCHOONHEIDSSALON MO-ELLE GAAT ZICH STEEDS MEER OP HUIDVERBETERING RICHTEN, OM ZO DE KLANTEN NOG BETER TE KUNNEN HELPEN NAAR EEN RESULTAAT VAN EEN GEZONDE EN EEN MOOIERE EN STRAKKERE HUID IN EEN BEHANDELING DIE HUIDVERBETEREND WERKT ,MAAR ook met DE NODIGE AANDACHT VOOR HEERLIJKE ONTSPANNING.

 

Het is niet zo dat huidverzorging niet goed is, alleen werkt dat meer op de bovenste huidlagen voor een goed gevoel en een mooie huid.

 

MAAR BIJ HUIDPROBLEMEN zoals;huidveroudering, fijne rimpels en diepere rimpels/plooien , acne, rosacea,eczeem , die in de diepere huidlagen voorkomen moet je met hoge dosering veel sterkere actievere werkstoffen werken naar huidverbeterend resultaat!!!

 

We werken  met een mooi FOTO /ANALYSE systeem om dit bij te houden, zodat we met de klant de resultaten IN STAPPEN kunnen zien!!!!

 

 

 

 

 

 

 


Schoonheidssalon MO-ELLE heeft een breed scala aan ontspannings en reinigings behandelingen. Met de in gebruikneming van de Bentlon DermaShaper ga ik mij ook richten op huidverbetering.

 

Kom gratis langs voor een intake en huidanalyse!!!

 

  

Huidveroudering

Vanaf het 30e levensjaar begint de huid de eerste tekenen van veroudering te vertonen. Naarmate de jaren vorderen nemen ook de kenmerken van veroudering toe. De huid vertoont de eerste fijne lijntjes die later veranderen in rimpels. Naarmate de huid slapper wordt, worden de rimpels en plooien steeds dieper en meer zichtbaar.
Dit alles wordt veroorzaakt door veranderingen in de huid. De bovenste laag van de huid (opperhuid) wordt dunner. In de diepere laag van de huid (lederhuid) wordt de doorbloeding slechter, treed een vermindering op van het bindweefsel (collageen) en worden de elastinevezels afgebroken waadoor de huid zijn elasticiteit verliest.

 


Natuurlijke huidverjonging

Om de huidveroudering te vertragen moet de productie van collageen door de fibroblasten gestimuleerd worden. Bovendien moet de doorbloeding in de huidlagen gestimuleerd worden, waardoor ook de aanmaak van nieuwe huidcellen in de bovenste huidlaag verbetert. Om dit te realiseren kan uw schoonheidsspecialist(e) een bijzondere behandeling geven met het DermaShaper apparaat.
Door de behandeling met de DermaShaper wordt de klok terug gezet. In de huid wordt weer collageen geproduceerd, de doorbloeding wordt verbeterd en de huid krijgt weer elasticiteit. Precies zoals het was voordat de veroudering begon.


Het resultaat

Al na één behandeling met de DermaShaper heeft u een zichtbare huidverbetering. U ziet het en u voelt het. Uw huid heeft een gladder uiterlijk. Fijne lijntjes en rimpels zijn vager. Uw huid ziet er jonger uit. Indien u de behandeling in kuurverband neemt, dan zal een aanzienlijke huidverbetering gerealiseerd worden.

 

         

 

  voor rimpelbehandeling                  na rimpelbehandeling

 

 

         


Hoe werkt de DermaShaper

De DermaShaper werkt met een hele hoge frequentie geluidstrillingen die voor het menselijke gehoor niet hoorbaar is. Deze trillingen geven in de huid een micro-massage waardoor de huid geactiveerd wordt. De huid werkt van binnen uit aan verjonging en het herstel. Door deze geluidstrillingen te combineren met een zachte stroom, worden de gelaatsspieren gestimuleerd en de huid krijgt een betere doorbloeding en aanvoer van zuurstof.
Met de DermaShaper behandelingen geeft u aan uw huid terug wat deze in de loop der jaren door veroudering kwijt geraakt is. Zonder operatie en zonder pijn.

 


Wat kan nog meer behandeld worden
Behandeling met de DermaShaper is ook aan te bevelen voor:

 

Wilt u meer weten over de werking, mogelijkheden en achtergronden van de behandeling met de DermaShaper en wat deze behandelingen voor u kunnen betekenen, kijk dan op de site www.uwnieuwehuid.nl. Uiteraard kan ik u persoonlijk advies geven over wat de behandelingen voor u kunnen betekenen

 


 

Nu bij Mo-Elle verkrijgbaar:

 

 

 

Een korte introduktie

 

LavieSage staat voor huid en gezondheid. Uw huid is ook een weerspiegeling van uw inwendige gezondheid, vandaar dat LavieSage producten maakt, nutricosmetics, die langs de natuurlijke weg dus via de binnenzijde de huid kunnen verbeteren.

 

Dat betekent tegelijkertijd dat de werking voldoende krachtig moet zijn om ook de huid te kunnen bereiken. Laviesage kiest dan ook zoveel mogelijk natuurlijke en huidspecifieke ingrediënten met voldoende dosering zodat de huid optimaal profiteert van het gebruik.

 

De inzetgebieden betreffen huidbescherming tegen vroegtijdige veroudering, huidklachten en huidverbetering. Bij die laatste gebruikt u de producten op advies van de schoonheidsspecialist, die ze afstemt op de gekozen behandeling.

 

LavieSage Nutricosmetics kunt u combineren met uw favoriete cosmeticalijn. De producten worden uitsluitend geleverd via een netwerk van huidprofessionals. Daar krijgt u advies van goed opgeleide mensen die de toepassingen door en door kennen.

 

 


Ingrediënten


Uw huid is levend weefsel. Ze wordt continu vernieuwd om achteruitgang tegen te gaan. Voor dit proces zijn veel voedingsstoffen nodig die via de voeding ingenomen dienen te worden.

 

Als de huid te snel veroudert is er blijkbaar een gebrek aan de juiste stofjes om de huid in goede conditie te behouden. LavieSage selecteert indien mogelijk en beschikbaar, uitsluitend natuurlijke ingrediënten om de huid optimaal te verzorgen. We hebben een complete lijn van nutricosmetics ontwikkeld (supplementen voor de huid) die de huidopbouw maximaal kan ondersteunen. Voor LavieSage houdt de huid niet op bij het gezicht. Alhoewel dat deel van de huid het meest zichtbaar is, zal iedereen ook een mooie huid op de rest van haar of zijn lichaam willen hebben.

Met behulp van specifieke behandelingen kunt u samen met uw schoonheidsspecialist een behandelprogramma samenstellen zodat u de resultaten krijgt die u wenst (binnen het redelijke).

 

LavieSage werkt derhalve samen met veel andere bedrijven die juist gespecialiseerd zijn op de behandelingen van de buitenzijde. Zo kunnen er technieken ontwikkeld worden die een optimaal rendement leveren tussen behandeling en resultaat.

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

De behandellijn van Schoonheids en Wellness centrum Mo-Elle

 

Mo-elle is gestart met een compleet nieuwe behandel lijn.

 

Deze nieuwe lijn bestaat uit maar liefst vier nieuwe conceptbehandelingen, waarbij vooral de superplus behandeling in het oog springt.

In de nieuwe gezichtsbehandelingen van Mo-Elle wordt gebruik gemaakt van de Dermashaper. Waardoor de bahandelingen niet alleen meer zijn gericht op huidverzorging maar ook vooral op huidverbetering. De behandelingen zien er als volgt uit:

 

1. Complete Reinigings behandeling.

 

Deze complete reinigings behandeling zorgt voor een uur heerlijk relaxen en heeft de volgende onderdelen:

 

reiniging, epileren, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, ampul/serum met ultrasoon insluizen (Dermashaper), creme masker, dagverzorging en lichte make up.

 

    

 

2. Luxe schoonheids behandeling

 

De luxe schoonheids behandeling heeft naast de uitgebreide reiniging,  inclusief een ampul/serum insluizen met de Dermashaper, ook een heerlijke massage. Deze behandeling duurt ongeveer anderhalf uur en bestaat uit:

 reiniging, epileren, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, creme masker, uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté, intensief werkend ampul/serum insluizen met de Dermashaper, dagverzorging en lichte make up. 

 

 

 

3. Super plus behandeling

 

Deze twee urige behandeling is het neusje van de zalm.  De behandeling gaat oa vochtverlies tegen. De gehele behandeling bestaat uit:

 

reiniging, epileren, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, ampul/serum insluizen met de dermashaper, uitgebreide massage van gezicht, hals en decolleté, dagverzorging en lichte make up.

 

 

4. Diepte reiniging (acne)

 

Deze behandeling is speciaal samengesteld voor mensen met specifieke huidproblemen en duurt ongeveer 1 uur. De behandeling bestaat uit:

 

reiniging, peeling, stomen, verwijderen onzuiverheden, kalmerend ampul insluizen met de Dermashaper om de rode huid te herstellen, creme masker, en dagverzorging.

 

Ook nieuwsgierig geworden??? Bel mij dan gerust voor meer informatie: 0515-558052.

 

Graag tot ziens,

 

Monique Schraa-Elzinga

 

 

 

 

 

 

 

 


 


Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
za 6 februari 2021 Oud Papier
za 6 maart 2021 Oud Papier
za 20 maart 2021 Passion Live in Top en Twel

Activiteitenkalender:

- Kerkdiensten

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top&Twel, Yn Beweging

- Brug Uitwellingerga

Uitgelicht
Gevelreinigingsbedrijf W. Gras
Gevelreinigingsbedrijf W. Gras
Zuideind Handel in Autobussen
Zuideind Handel in Autobussen
Realisatie TTT software