Zoeken:
Sitemap Favorieten

EVANGELISATIECOMMISSIE

Het doel van deze commissie is om mensen uit eigen omgeving in aanraking te brengen met het evangelie van onze Heer Jezus Christus. Zij richt zich met name op rand- en buitenkerkelijken, o.a. door het bezorgen van de Elisabet. Wie lid wil worden van dit blad kan zich opgeven bij het bestuur of één van de bezorgers. De commissie heeft zes leden. Daarnaast zijn acht mensen betrokken bij het rondbrengen van de Elisabeth. Er worden kerkdiensten georganiseerd waarin muziek, zang en voordracht een grote rol spelen. De kerkdiensten worden bekend gemaakt via de media en posters. De commissie verzorgt zes diensten per jaar: in maart en oktober in de ochtenddienst een Open- Deurdienst en verder drie avondzangdiensten. Verder wordt eens per jaar een ochtendzangdienst gehouden. We hopen dit werk met Gods hulp, nog lang te kunnen doen. De evangelisatiezondagen worden vastgesteld in het beleidsplan voor de  gemeenteactiviteiten dat door de kerkenraad voor ieder seizoen wordt vastgesteld. Van de vergaderingen wordt verslag uitgebracht op de kerkenraad.

 

De commissie bestaat uit: P. v.d. Meer - Metselaar (voorzitter), C. v.d. Zee - Rodenburg (secretariaat), J. Epema - Wijnja (penningmeester). Leden: J. Atsma - Hofstra, W. Schilstra, S. Hofstede (de predikant is als adviseur betrokken).


 

VAN DE EVANGELISATIECOMMISSIE: MEUBELSTUKKEN

“Wij zijn een soort meubelstukken”  werd er laatst gezegd in de evangelisatiecommissie.
Wij zitten al járen in de inventaris van de Open Deur en de Zangdiensten.
Waar vind je nieuwe MEUBELSTUKKEN die versjes willen opzoeken, naar (gospel-)koren of andere muziekgroepen willen gaan luisteren, of die eventueel willen helpen met het verzorgen van een mooie Kerst of Paaskaart. Kortom, wie wil, kom maar met z´n tweeën dat is gezelliger, onze groep verjongen.

 

Inlichtingen bij de meubelstukken , Jellie Atsma, Janke Epema, Sieb Hofstede, Pietie van der Meer, Wopke Schilstra, Corrie van der Zee.

 

 

 

 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
zo 25 augustus 2019 Zomeravonddienst
zo 1 september 2019 Zangdienst
za 7 september 2019 Top en Twel Motortreffen
za 14 september 2019 Oud Papier
zo 15 september 2019 Startzondag Kerkelijke Gemeente
za 12 oktober 2019 Oud Papier

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

- Top & Twel, Yn Beweging

Uitgelicht
Lokaal55
Lokaal55
Passage
Passage
Realisatie TTT software