Zoeken:
Sitemap Favorieten
Jachthaven De Watervriend  

Sjuwedijk 10-12
8624 TV Uitwellingerga
Tel: 0515 559897

E-mail: info@watervriend.nl  
Website: www.watervriend.nl


Winterstalling en Onderhoud

 

In de winterperiode bent u bij jachthaven De Watervriend ook aan het juiste adres. Uw schip kan zowel binnen in onze loods als buiten op het terrein worden gestald. Het uit het water halen van uw schip gebeurt in onderling overleg, wat voor ons en u het beste uitkomt.

 

 

De jachthaven beschikt over een botenlift met een hefvermogen van 20 ton, waarbij het ook mogelijk is uw boot met staande mast aan de wal te stallen. Daarnaast beschikken wij over een afspuitplaats welke voldoet aan de huidige milieu-eisen.

 

 

Uw boot wordt, nadat het onderschip met een hogedrukreiniger is schoongespoten en gewassen, op een scheepsbok gezet en met een botenkar naar de stallingsplaats getransporteerd.

 

In het voorjaar wordt, na een onderling gemaakte afspraak, uw boot weer te water gelaten. Het winter- en/of vaarklaar maken van uw schip behoort ook tot de mogelijkheden.

 Indien u in het voorjaar zelf lichte werkzaamheden wilt (laten) verrichten aan uw schip, kunt u in onze 800 m2 grote loods een plek huren. Wilt u bepaalde werkzaamheden aan derden uitbesteden, dan kunnen wij dit voor u regelen. Onze contacten met betrouwbare vaklieden staan garant voor een zorgvuldige uitvoering.

 

Advertenties

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Agenda
za 5 december 2020 Oud Papier

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top&Twel, Yn Beweging

- Brug Uitwellingerga

Uitgelicht
Horeca
Politie
Politie
Realisatie TTT software