Zoeken:
Sitemap Favorieten

 

Aanvragen voor de inzet van het Beamteam kunt u mailen naar esthersmit@zuideind.com. De commissie bestaat uit Esther Smit (559054), Reinold de Schiffart (559693), Foekje Veldhuis, Tine Booy, Geke van der Veen en Mirjam Tilma en Coen Verboom.

 

 

 

Het Beamteam verzorgt zo’n 25 keer per jaar een PowerPoint-presentatie tijdens de diensten in de Johannestsjerke. De inhoud van de presentaties wordt vastgesteld door de dienstdoende predikant of de commissie die betrokken is bij de voorbereiding van de betreffende dienst. Het Beamteam zet deze informatie om in afbeeldingen/teksten die helder en duidelijk leesbaar zijn voor de gemeente en verzorgt de presentatie tijdens de dienst.

---------------------------------------------------------------------------------------------

BEAMER ZOEKT BEMANNING!

U ziet het vast wel eens als u in de kerk bent: om de zoveel weken zit er iemand in het hoekje op de kraak achter de laptop om te zorgen dat de gemeente kan zien wat er gezongen of gelezen moet worden, of om de foto’s van activiteiten van de gemeente of de jeugd op het scherm te tonen….. Leuk hè, dat dat zomaar kan?

De Beamteamleden (want dat zijn die mensen daar in het hoekje) zijn niet alleen tijdens de gewone diensten actief. Ook bij begrafenissen en doopdiensten worden ze ingezet. Heel belangrijk voor de betrokken nabestaanden of doopouders: bij een begrafenis bijvoorbeeld wil je immers laten zien wie je dierbare overledene was en hoe kan dat mooier dan met beeld.

Hoe belangrijk het ook is, het valt niet mee om steeds maar weer te zorgen dat er iemand achter die laptop zit om de PowerPoint aan te sturen. En zonder die laptoppiloot kan het niet, zover gaat de techniek gewoon nog niet. Als er niet voldoende Beamteamleden beschikbaar zijn kan dat betekenen dat we geen afwijkende liederen meer kunnen zingen (denk eens aan de zangdiensten?) en dat er bij begrafenissen en bijzondere diensten geen mogelijkheden meer zijn voor het tonen van beelden. Dat willen we uiteraard niet, maar het kan het gevolg zijn van onderbezetting.

Tot dusver ging het nog net, het invullen van alle diensten en be-grafenissen in onze gemeente, maar inmiddels zijn we weer een Beamteamlid kwijt en dat maakt de spoeling dun. Het is heel fijn dat mensen een tijdje willen meedraaien in dit team, maar als er iemand vertrekt, wie vult het dan in?

Binnen onze gemeente zijn veel mensen (jongeren!!) die kennis heb-ben van PowerPoint en geregeld met een computer of laptop werken. Ook als alleen dat laatste van toepassing is dan bent u van grote waarde voor het Beamteam. U kunt immers wat nieuws leren? Er is in het team een grote bereidheid om nieuwe mensen te ondersteunen en wegwijs te maken en de eerste diensten draait u samen met een ‘collega’.

Denkt u alstublieft eens over na! We maken u met plezier wegwijs in PowerPoint, het is niet moeilijk! En hoe meer Beamteamleden er zijn, hoe minder er van u gevraagd wordt. U kunt meer informatie krijgen bij Reinold de Schiffart (559693) of Esther Smit (0623602597).

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
di 19 februari 2019 Voorjaarsbal Animato
zo 24 februari 2019 Reisverhaal Noord Korea
do 28 februari 2019 Soos ‘Bliuw Warber’
za 2 maart 2019 Oud Papier
zo 3 maart 2019 Open Deur-dienst Darts toernooi

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

 

----------------------

Enquête Top & Twel,

Yn Beweging

Pak en Beppe Peutergym yn HEA fan Omrop Fryslân: 

T&T Yn Beweging!!

 

Uitgelicht
Buurtverenigingen
Fokkes Multiservice
Fokkes Multiservice
Realisatie TTT software