Zoeken:
Sitemap Favorieten

 

Aanvragen voor de inzet van het Beamteam kunt u mailen naar esthersmit@zuideind.com. De commissie bestaat uit Esther Smit (559054), Reinold de Schiffart (559693), Foekje Veldhuis, Tine Booy, Jan Germ Brouwer, Geke van der Veen, Coen Verboom, Kees van Stralen, Johannes Feenstra en Foppe Wiersma. 

 

 

 

Het Beamteam verzorgt een PowerPoint-presentatie tijdens de diensten in de Johannestsjerke. De inhoud van de presentaties wordt vastgesteld door de dienstdoende predikant of de commissie die betrokken is bij de voorbereiding van de betreffende dienst. Het Beamteam zet deze informatie om in afbeeldingen/teksten die helder en duidelijk leesbaar zijn voor de gemeente en verzorgt de presentatie tijdens de dienst.

---------------------------------------------------------------------------------------------

BEAMER ZOEKT BEMANNING!

BEAMTEAM: ROERIG JAAR

Het afgelopen jaar was voor onze wereld een roerig jaar. Wat is er veel gebeurd in die negen maanden waarin het Covid-19 virus onze wereld ‘veroverde’.

Voor onze gemeente was het ook een hele omslag: van fijne diensten in onze vertrouwde Johannestsjerke naar fijne diensten thuis op de bank, gekluisterd aan de Kerkomroep. Geen vertrouwde gezichten meer om ons heen terwijl we luisteren en zingen, maar wel de vertrouwde stemmen en gang van zaken. Zo mooi dat dat met de huidige technieken allemaal kan.

 

De kerkenraad heeft het heel mooi opgelost: eerst met de korte diensten die op zaterdagmorgen werden opgenomen en vervolgens via de Kerkomroep beschikbaar werden gesteld. Complimenten voor diegenen die zich daar ieder weekend weer voor inspanden: Johannes, Nicolle, Mariette en Pier als vaste kern met daarom heen kerkenraadsleden die bij toerbeurt aanschoven.

 

Een paar maanden later konden we weer naar de kerk, zij het in een kleine groep. Toen kwam ook het Beamteam weer aan de beurt: iedere zondag is er een Beamteamlid dat de presentatie met daarin de liederen / muziek via YouTube verzorgt. Dat betekende voor het Beamteam min of meer een verdubbeling van de inzet. Het team heeft het geweldig en zonder problemen opgepakt. Er wordt gepland, waar nodig geruild en altijd onderling ondersteund.
En nu, nu de diensten veelal ook nog worden uitgezonden via YouTube, is er weer een verzwaring van het takenpakket van het Beamteam: inmiddels heeft zich een Beeld & Geluidteam afgesplitst dat op zo’n geweldige wijze de kerk in beeld bij u thuisbrengt. Het is prachtig, het wordt steeds professioneler en als je thuiszit, dan lijkt het net alsof je er gewoon bij bent.

Het hele team dat zich bezighoudt met alles wat met beeld, geluid en uitzendingen te maken heeft, verdient dan ook een dikke pluim!

 

OPROEP!
En… we kunnen nog best wat versterking gebruiken: zowel bij het Beamteam als bij het Team Beeld & Geluid. Misschien zijn er jongeren die met de techniek al bekend zijn die zo nu en dan willen meewerken? Je bent van harte welkom. Nu al zitten Jan Feenstra jr. en Hedzer Span zo nu en dan aan de knoppen, wie komt hen helpen? Uiteraard wordt niemand zomaar in het diepe gegooid, je krijgt intern een gedegen ‘opleiding’ om je thuis te voelen in de techniek. Ga jij / gaat u de uitdaging aan?

Info bij Esther Smit (0623602597) of Reinold de Schiffart (559693). 

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
za 6 februari 2021 Oud Papier
za 6 maart 2021 Oud Papier
za 20 maart 2021 Passion Live in Top en Twel

Activiteitenkalender:

- Kerkdiensten

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

Werkgroep A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top&Twel, Yn Beweging

- Brug Uitwellingerga

Uitgelicht
DdJ Driebandentoernooi
DdJ Driebandentoernooi
Eitze Dijkstra Jachtschilder
Eitze Dijkstra Jachtschilder
Realisatie TTT software