Zoeken:
Sitemap Favorieten
TOP '63  

Voetbalvereniging “TOP ’63”
Contact: Gerrit Zwerver
Douwe Hiddesstraat 29
8603 EV  Sneek
Tel. 06-37226725
E-mail: info@top63.com
Website: www.top63.com


vv TOP'63 1

Seizoen 2012-2013

 

Nacompetitie

11-06-2013 TOP'63 - VHK

 

TOP'63 grijpt naast promotie

TOP'63 is er niet in geslaagd om promotie naar de tweede klasse af te dwingen. In De Blesse was TOP in de eerste helft de betere, maar na rust was tegenstander VHK uit Sint Jansklooster de bovenliggende partij. In de slotfase viel het enige en beslissende doelpunt. TOP verloor met 0-1 het finaleduel in de nacompetitie. Zowel TOP als VHK spelen komend seizoen weer in dezelfde klasse als dit seizoen. VHK blijft na een lange weg in de tweede klasse en TOP komt weer uit in de derde klasse. Uiteraard was er teleurstelling na de nederlaag, maar de spelers konden met opgeheven hoofd het strijdtoneel verlaten na een prachtig verlopen seizoen in het jubileumjaar van TOP'63.

 


 

Nacompetitie

08-06-2013 TOP'63 - SCN

 

Eenvoudige klus voor TOP'63

De voetballers van TOP'63 zijn nog altijd in de race voor promotie naar de tweede klasse. Dankzij een 3-1 overwinning op SCN uit Nieuwlande speelt TOP dinsdag 11 juni een finaleduel tegen VHK uit Sint Jansklooster. TOP en SCN misten door blessures en schorsingen veel spelers. Dat was het meest voelbaar bij SCN. De Drentenaren maakten een uitgebluste indruk op het fraaie sportpark van v.v. De Blesse. Geen wonder want de competitie duurt erg lang. TOP wilde zich nog wel revancheren na de teleurstellende dubbel tegen Waterpoort Boys en had dan ook meteen het betere van het spel. Toch kwam het eerste grote wapenfeit van SCN. In de twintigste minuut moest keeper Melis van der Meer zich flink strekken om een kopbal onschadelijk te maken. Vervolgens stelde TOP snel orde op zaken. Ronald Dijkstra (na een assist van Roelof Jacob Booy) en Atze Atsma zorgden ervoor dat TOP met een 2-0 voorsprong de rust in ging. In de tweede helft maakte Atze Atsma al vrij snel de 3-0. Een slordigheidje kostte TOP nog een tegentreffer, maar het laatste half uur moest SCN met 10 man verder nadat de doorgebroken Wibrand Koster onreglementair werd afgestopt. De treffer voor SCN bleek achteraf dus slechts voor de statistiek.TOP kwam niet meer in de problemen en had zelfs nog genoeg mogelijkheden om de 3-1 voorsprong uit te breiden. Even verderop in Oldeholtpade won VHK met 2-1 van Sc Stiens. VHK is tweede klasser en kan zich tegen TOP handhaven als het weet te winnen. TOP'63 - VHK wordt dinsdagavond wederom in De Blesse gespeeld. Hopelijk is de publieke belangstelling uit Top en Twel dan groter. Aanvang 19.30 uur.

 


 

Nacompetitie

04-06-2013 TOP'63 - Waterpoort Boys

 

TOP kan niet stunten tegen WPB

Het eerste elftal van TOP'63 is er in de dubbele confrontatie met Waterpoort Boys niet in geslaagd promotie naar de tweede klasse af te dwingen. Afgelopen zaterdag bleken de Snekers thuis al te sterk (2-0). Dinsdagavond was de geel-blauwe formatie op een druk bezocht Sportpark De Bou wederom te sterk; 2-4. TOP begon hoopvol aan het duel. In de eerste minuut al stond Remco Regeling oog in oog met de keeper van WPB, maar wist niet doeltreffend af te ronden. Hoe anders was dat in de 11e minuut toen WPB-er Robert Minks via doelman Melis van der Meer de score wel wist te openen. TOP kwam snel terug op 1-1, dankzij een sierlijke omhaal van Ronald Dijkstra. Maar daarna was het tot twee keer toe weer Robert Minks die namens WPB fouten in de TOP defensie genadeloos afstrafte. De 1-3 kwam uit een strafschop.

Het duel was gespeeld en lange tijd gebeurde er weinig in de tweede helft. In de 77e minuut zorgde Carlo Venema voor enige opleving bij TOP door een hoekschop fraai binnen te koppen. WPB stond toen al met 10 man na het tweede geel voor Tjardo de Graaf. Dit belette de Snekers niet de score in de slotfase nog uit te breiden. In de 88e minuut kopte invaller Hidde Breukelaar het duel naar een 2-4 eindstand.

Waterpoort Boys speelt volgend seizoen opnieuw in de tweede klasse. TOP'63 is in de herkansingsronde terecht gekomen en strijd met nog drie andere teams voor een promotieplek in de tweede klasse. Komende zaterdag is op neutraal terrein SCN uit Nieuwlande (Drenthe) de volgende tegenstander.

 


 

Nacompetitie

28-05-2013 TOP'63 - Minnertsga

 

Jubileumdag met een gouden randje

Met een 1-0 overwinning heeft het eerste elftal van TOP'63 zich ten koste van Minnertsga geplaatst voor de finaleronde in de nacompetitie. In de 53e minuut maakte Hayo Rijpkema de enige en winnende treffer. De wedstrijd kende vooraf een feestelijk tintje omdat het vandaag, 28 mei, precies 50 jaar geleden is dat TOP'63 werd opgericht.

In de eerste helft had Minnertsga het heft in handen. TOP werd al snel in de opbouw gestoord en kwam daardoor maar niet aan voetballen toe. Minnertsga kreeg na een half uur spelen een geweldige kans, maar gescoord werd er echter niet in de eerste helft. Meteen na de rust gooide TOP de schroom van zich af en ging ten aanval. Het offensief leidde tot grote kansen. Wibrand Koster schoot op de paal en kort daarna trof Hayo Rijpkema het doel. Minnertsga probeerde het daarna wel, zette TOP onder druk, maar slaagde er niet meer in het tij te keren. TOP verzuimde de kansen die het kreeg af te maken, waardoor het tot het eindsignaal nog erg spannend bleef.

De tegenstander in de volgende ronde is Waterpoort Boys uit Sneek. TOP speelt zaterdag 1 juni op het Schuttersveld in Sneek en de return is dinsdag 4 juni in Oppenhuizen. De winnaar speelt volgend seizoen in de tweede klasse.


 

 

Nacompetitie:

25-05-2013 Minnertsga - TOP'63

 

Minnertsga en TOP in evenwicht

Een wedstrijd die in 0-0 eindigt, hoeft niet per definitie saai te zijn. Dat gold vooral voor het nacompetitieduel tussen Minnertsga en TOP. Minnertsga startte sterk aan de wedstrijd en TOP mocht van geluk spreken dat het niet meteen al op achterstand stond, maar daarna nam TOP toch het heft in handen. Minnertsga had grote moeite met het vlot combinerende en bij vlagen frivole aanvalspel van de Top & Twelsters. De grootste kans in de eerste helft was voor Lars Bos, die oog-in-oog met de keeper naast schoot. Ook in de tweede helft zorgde TOP voor veel dreiging naar voren. Ronald Dijkstra schoot op de lat en Mohammed Camara kreeg een grote kans, maar de finishing touch ontbrak vandaag bij TOP. Het missen van de kansen leek TOP in de slotfase op te breken. De geest was uit de fles en in het laatste kwartier hing een schlemielige nederlaag als een donkere wolk in de lucht. Maar ook Minnertsga wist geen doel te treffen. Komende dinsdag op de jubileumdag van TOP wordt beslist wie doorgaat. De winnaar zal het moeten uitvechten tussen of Waterpoort Boys of Oudehaske. Het kan alle kanten nog op!

 

 


 

18-05-2013 TOP'63 - QVC

 

Open wedstrijd om des keizers baard

TOP kende een prima start tegen QVC. In een open wedstrijd waar niets meer op het spel stond, was er na 20 minuten spelen al een 3-1 voorsprong voor TOP door doelpunten van Roeof J. Booy, Ronald Dijkstra en Lars Bos. Bij rust stond TOP met 3-2 voor. Meteen na de pauze stond het alweer 3-3 gelijk en vervolgens trok het jonge QVC de wedstrijd naar zich toe. TOP gaf zich gewonnen toen het met 10 man verder moest omdat Hayo Rijpkema geblesseerd het veld moest verlaten. De wedstrijd eindigde in 3-5 voor QVC. TOP eindigt daarmee als 6e op de ranglijst, een prima prestatie voor de debutant in de derde klasse A. En misschien zit er nog meer in het vat, want in de nacompetitie treft TOP op 25 en 28 mei Minnertsga, de kampioen van de 3e periode uit de derde klasse B.

 

Daar waar er bij TOP 1 blije gezichten waren over het goede verloop van het seizoen, kwam TOP 2 in mineur terug uit Sint Johannesga. Het tweede verspeelde de laatste kans op het kampioenschap door met 3-1 te verliezen bij DWP. Met de tweede plaats promoveert TOP 2 wel, maar dat was slechts een hele kleine pleister op de wonde.

 


 

11-05-2013 Ens - TOP'63

 

TOP'63 stijgt een plaatsje

TOP begon matig aan de voorlaatste wedstrijd van de competitie. Het was de ploeg amper kwalijk te nemen, want het was alweer de 10e wedstrijd binnen 7 weken waarin TOP zich én veilig speelde én ook nog eens de tweede periode pakte. Bij rust stond TOP dan ook met 1-0 achter. In de tweede helft kwam er met het inbrengen van enkele spelers uit het tweede meer elan in de ploeg. TOP kwam op gelijke hoogte door een doelpunt van Lars Bos. Toch kwam Ens vervolgens weer op voorsprong, maar door doelpunten van Atze Atsma en Carlo Venema wist TOP de wedstrijd naar zich toe te trekken. TOP kreeg daarna nog grote kansen om de voorsprong uit te breiden, maar het vizier stond in de slotfase niet meer op scherp. Door de winst wist TOP wel een plaatsje te stijgen op de ranglijst. Het team van trainer Arjen Hoekstra staat nu zesde.

 


 

04-05-2013 NOK - TOP'63

 

TOP'63 dolblij met periodetitel

Debuteren in de 3e klasse en dan meteen een prijs pakken, dat overkwam TOP 1 vandaag in Oudemirdum. Op geheel eigen kracht haalde TOP 1 de titel in de 2e periode binnen. Het behalen van de periode was eigenlijk slechts een formaliteit voor TOP. Alleen Mulier vormde nog een kleine bedreiging om het feestje voor de Top & Twelsters te bederven. Zoals min of meer verwacht gebeurde dat niet, want TOP pakte een verdienstelijk punt uit bij NOK in Oudemirdum. Vooral NOK stelde voor eigen publiek teleur. Het team kon bij een overwinning namelijk koploper in 3A worden, maar slaagde er niet in TOP over de knie te krijgen. TOP bleef redelijk eenvoudig op de been, zelfs toen het 20 minuten voor tijd, na een rode kaart voor Sybren Wijnja, met 10 man kwam te staan. Gedurende de wedstrijd waren er kansen over en weer, maar het doel werd niet getroffen. Enis Uzun kopte voor TOP al in de tweede minuut via de lat over. Achteraf was dit de beste kans voor TOP. De wedstrijd eindigde dus zoals deze begon, in een 0-0 eindstand. Op solide wijze pakte TOP de periodetitel en mag nu in de nacompetitie strijden voor promotie naar de tweede klasse.

 


 

27-04-2013 TOP'63 - Nijland

 

Ruime overwinning van TOP op streekgenoot Nijland

Man of the Match? Daar was iedereen het eensluidend mee eens; Lars Bos had met drie treffers een belangrijk aandeel in de ruime winst die TOP behaalde in de derby tegen Nijland. Nijland startte overigens sterk aan de wedstrijd, maar had de pech dat de eerste de beste aanval voor TOP doeltreffend was. Maker van het doelpunt: Lars Bos. Erg handig was ook niet de overtreding op Atze Atsma en de serie gele kaarten voor de protesterende Nijlanders die de niet sterk leidende scheidsrechter hiervoor meende te moeten geven. Maar belangrijker was dat TOP een strafschop kreeg die koelbloedig werd benut door Atze Atsma. In de tweede helft had TOP geen kind meer aan Nijland. De wedstrijd werd door twee doelpunten van Lars Bos uitgebreid naar een 4-0 winst. Kampioen van de tweede periode is TOP nog steeds niet. Mulier kan nog roet in het eten gooien volgende week, maar dan wel bij een bijna onmogelijk scenario. Het competitieverloop in de derde klasse A is buitengewoon onvoorspelbaar. Dus eerst een goed resultaat behalen volgende week tegen kampioenskandidaat NOK en dan wellicht een feestje in de TOP kantine? Het blijft spannend!

 


 

20-04-2013 TOP'63 - Mulier

 

Huzarenstuk TOP'63

Op een druk bezocht sportpark aan De Bou in Oppenhuizen zorgden TOP en Mulier voor een boeiend voetbalgevecht. Mulier, dat met titelaspiraties naar Top & Twel kwam, bivakkeerde lange tijd aan de goede kant van de score, maar moest in de slotfase toch buigen voor de dadendrang van TOP. TOP kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Remco Regeling, die profiteerde van wanorde in de Witmarsumer defensie. Maar Mulier stelde orde op zaken, speelde tot twee keer toe de verdediging van TOP zoek en ging met een 1-2 voorsprong de rust in. Na de rust ging TOP op jacht naar de gelijkmaker, zette Mulier flink onder druk, maar kwam niet tot scoren. Pas in de slotfase kantelde het duel ten faveure van TOP. Carlo Venema schoot de gelijkmaker binnen in de 72e minuut. Vervolgens zorgde Mohammed Camara, met de hak, voor de 3-2 voorsprong en in de slotminuut schoot Timo Breukelaar een vrije trap fraai binnen. De 4-2 winst was zeker niet onverdiend. Nu kan TOP zich richten op het duel tegen Nijland. Bij winst in deze wedstrijd kan TOP zich mogelijk kronen als winnaar van de 2e periode.

 


 

16-04-2013 TOP'63 - Bolswardia

 

TOP'63 verstevigt de middenmootpositie

Het eerste elftal van TOP'63 behaalde een kleine, benauwde overwinning tegen Bolswardia. Maar het belangrijkste was de drie punten binnenhalen in eigen huis, want nu de competitie in de eindfase is beland, tellen vooral de punten. Het door blessures geteisterde Bolswardia kwam met een gehavend elftal naar Oppenhuizen. Dat was te zien in het veld. Het initiatief lag bij TOP, maar ook in deze wedstrijd slaagde TOP er niet in doelrijke kansen om te zetten in doelpunten. Atze Atsma had in de eerste helft pech met een schot op de lat. Na de rust was Atze Atsma wel doeltreffend. In de 60e minuut maakte de spits de enige treffer van de wedstrijd. Bolswardia probeerde het nog wel, maar was niet bij machte het offensief om te zetten in doelpunten. Arjen Hoekstra had voor TOP het duel vroegtijdig in het slot kunnen gooien, maar raakte de bal oog-in-oog met de keeper helemaal verkeerd. Nu bleef het tot het eind spannend, maar gelukkig voor TOP bleef het bij 1-0. Komende zaterdag speelt TOP weer thuis, dan wacht een lastige klus tegen Mulier.

 


 

13-04-2013 Makkum - TOP'63

 

TOP'63 verzuimt te winnen in Makkum

Gemengde gevoelens na afloop bij zowel TOP als Makkum, want met het 1-1 gelijkspel schieten beide teams niet zoveel op. Makkum zakte zelfs een plaatsje en staat nu voorlaatste op de ranglijst. TOP startte sterk in Makkum, dicteerde de wedstrijd, maar sprong slordig om met de ruimtes die er voorin lagen. Nadat Hayo Rijpkema de lat raakte, zakte het spel van TOP in naar bedenkelijk niveau. Het tempo was te laag, veel duels werden verloren en te vaak werd zonder enig resultaat de lange bal naar voren gehanteerd. Makkum begon mee te voetballen en kwam een aantal keren gevaarlijk dichtbij het doel van Melis van der Meer. Na een uur spelen kwam TOP op voorsprong. Volgens het meegereisde publiek een typische 'Atze goal'. Timo Breukelaar pompte een vrije trap de 16 meter in en uit de kluts frommelde Atze Atsma de bal in de goal. Lang kon TOP niet genieten van de voorsprong. Uit een snelle counter scoorde Makkum de gelijkmaker. In de slotfase speelden beide teams voor de winst. Het leverde aan beide kanten gevaarlijke en kansrijke situaties op, maar de beide keepers hielden hun doel verder schoon. Het bleef dus bij een 1-1 gelijkspel.

 


 

06-04-2013 TOP'63 - Bant

 

TOP'63 doet goede zaken tegen Bant

Op eigen veld won TOP verdiend met 2-0 van Bant. In de eerste helft kwam TOP na een half uur spelen op voorsprong door een doelpunt van Atze Atsma, die een voorzet van Wibrand Koster binnen tikte. TOP voerde de druk op, kreeg mogelijkheden maar kwam tot de rust niet meer tot scoren. In de tweede helft slaagde TOP er wel in de voorsprong uit te bouwen. Timo Breukelaar wist in de 52e minuut koppend doel te treffen. De assist kwam wederom van Wibrand Koster. TOP kwam vervolgens niet meer in de problemen tegen een zwak spelend Bant, dat enkele dagen daarvoor Bolswardia nog met 5-3 versloeg. Met de 2-0 winst klom TOP naar de zevende plaats op de ranglijst. Komende zaterdag wacht Makkum.

 


 

30-03-2013 SVM 1 - TOP'63 1

 

SVM te sterk voor TOP'63

In Marknesse moest TOP vandaag zijn meerdere erkennen tegen het plaatselijke SVM. De eerste 20 minuten waren de teams gelijkwaardig. Het initiatief lag vervolgens bij SVM, maar TOP hield lang stand. Pas laat in de eerste helft kwam SVM op voorsprong. Vlak voor rust kwam TOP bijna op gelijke hoogte toen een vrije trap van Jorn Hoekstra van richting werd veranderd en de bal maar net over het doel van SVM zeilde. Meteen na de rust moest TOP alweer een tegentreffer incasseren. Uit de eerste de beste aanval na de theepauze kwam de thuisploeg op een 2-0 voorsprong. TOP probeerde nog wel wat aan de achterstand te doen, maar de 3-0 hing eerder in de lucht dan de aansluitende 2-1 treffer. De voorwaartsen van TOP waren kansloos tegen de solide SVM-defensie en zo eindigde de wedstrijd in een 2-0 nederlaag voor de Top en Twelsters.

 


 

23-03-2013 QVC 1 - TOP'63 1

 

Goede week voor TOP’63

In navolging van dinsdagavond, waar TOP won van TONEGO, deed de ploeg van Arjen Hoeksta opnieuw goede zaken. Dit keer werd nummer twee van de ranglijst QVC met 0-3 verslagen.
Waar de eerste wedstrijden na de winterstop vrijwel alles de verkeerde kant op ging, is de stijgende lijn van voor de winterstop weer hervat. De eerste minuten van de wedstrijd waren duidelijk voor TOP. Ronald Dijkstra speelde op “10” wat goed uitpakte. Al in de vijfde minuut legde de havenmeester aan vanaf een meter of 25. Zijn schot, enigszins gesterkt door de wind, plofte over de keeper van QVC in het doel. Een kwartier later scoorde Lars Bos na een prima aanval over links. De mannen uit de stad begonnen elkaar onderling af te vallen. Dit resulteerde niet in beter spel en de rust werd dan ook met een 2-0 voorsprong ingegaan.
Na rust werd een stormloop verwacht op het doel van de goed spelende Melis van der Meer. Atze Atsma begon de tweede helft in plaats van aanvoerder Jorn Hoekstra en werkte zich een slag in de rondte. Na een uurtje spelen kwamen de Oppenhuizer mannen op een verschil van drie, wederom door Dijkstra. De linker van Dijkstra produceerde een hard schot die in de kruising belandde. Hij schrok er bijna zelf van, aangezien de linker normaal gesproken zijn “evenwichtsbeen” is. Het offensief van QVC bleef uit en TOP kwam in het laatste half uur niet meer in de problemen. De wedstrijd werd rustig uitgespeeld en er werd na de wedstrijd met een schuin oog gekeken naar de naaste belagers voor de tweede periode. TOP staat in deze periode, met nog twee wedstrijden te gaan, op een eerste plaats en kan zodoende in het jubileumjaar misschien nog wel voor een toetje voetballen. Echter mag er niet te veel worden gehoopt, aangezien de ploeg in de stand vrijwel elke week een ander beeld vertoond.

 


 

19-03-2013 TOP'63 1 - Tonego 1

 

Eerste punten van 2013

Op een koude dinsdagavond speelde TOP de inhaalwedstrijd tegen Tonego uit Luttelgeest. De wedstrijd kwam maar moeizaam op gang. TOP was iets sterker, maar van beide kanten werden er amper kansen gecreëerd. In de slotfase van de eerste helft kreeg TOP een vrije trap net buiten het strafschopgebied. De eerste poging van Jorn Hoekstra belandde in de muur maar uit de rebound wist Hoekstra doel te treffen, enigszins met hulp van de keeper van Tonego. In de tweede helft ging een ontketend Tonego op jacht naar de gelijkmaker. TOP kwam verdedigend flink onder druk te staan, maar hield stand. Hayo Rijpkema kreeg de mogelijk de wedstrijd voor TOP in het slot te gooien, maar schoot oog-in-oog met de keeper naast. TOP slaagde er in de 1-0 over de streep te trekken en pakte hiermee de eerste drie belangrijke punten van het jaar. Bovendien deed TOP met de overwinning goede zaken in de tweede periode.

 


 

09-03-2013 Oudehaske 1 - TOP'63 1

 

TOP geeft koploper goed partij

De druiven waren zuur voor het eerste elftal van TOP'63 na afloop van de uitwedstrijd tegen koploper Oudehaske. TOP had op basis van het vertoonde spel zeker een punt verdiend, maar stond na afloop met lege handen. Oudehaske had het typische koplopersgeluk; slecht spelen en toch de volle winst pakken. Aanvankelijk leek er niet zoveel aan de hand voor Oudehaske. De ploeg kwam al snel op voorsprong. Maar TOP, dat door blessures veel spelers miste, knokte zich terug. Er was veel dreiging vooruit en dat leverde uiteindelijk de verdiende gelijkmaker op. Atze Atsma was doeltreffend na een steekpass van Hayo Rijpkema.
De tweede helft had TOP de volle grip op het spel. De inzet en strijd was hartverwarmend, ondanks het koude weer. Atze Atsma en Roelof J. Booy waren er dichtbij, maar net als een week eerder tegen Sc Joure verzuimde TOP de kansen te benutten. Dat brak de ploeg uiteindelijk op. Uit een snelle aanval maakte Oudehaske in de slotfase de winnende treffer. Einduitslag 2-1.
TOP staat in 2013 nog met lege handen en zal snel punten moeten pakken, wil het niet alsnog in de problemen komen in deze competitie. Komende zaterdag zijn er weer nieuwe kansen, want dan komt Bolswardia op bezoek.

 


 

02-03-2013 TOP'63 1 - SC Joure 1

 

Missen van kansen breekt TOP op
In de tweede wedstrijd na de winterstop trad TOP 1 aan in de derby tegen nummer laatst Joure, waar uit werd gelijkgespeeld. De eerste helft had Joure een optisch overwicht, maar de grootste kans was voor Jouster, in dienst van TOP, Hayo Rypkema die een kans, een op een richting keeper, miste. In de theepauze hield trainer Arjen Hoekstra een speech, waarbij er verder moest worden gegaan met de ingeslagen weg. Na de rust werd de Oppenhuizer formatie, waar "spielmacher" Arnoud Koster ontbrak door een blessure, sterker en werden er vele kansen gemist. Een probleem waar het vlaggenschip van de club de afgelopen wedstrijden steeds tegenaan is gelopen. De eeuwenoude voetbalwet: "als je ze zelf niet maakt, dan doet de tegenstander het wel" brak TOP op. Een goal, circa een half uur voor tijd, was voldoende voor de Jousters om de drie punten mee te nemen naar het thuisfront.

 


 

Uitslagen 2013:

 

Nacompetitie

11-06 TOP'63 - VHK    0-1

08-06 TOP'63 - SCN    3-1

04-06 TOP'63 - Waterpoort Boys    2-4

01-06 Waterpoort Boys - TOP'63    2-0

28-05 TOP'63 - Minnertsga    1-0

25-05 Minnertsga - TOP'63    0-0

 

Competitie

18-05 TOP'63 - QVC    3-5

11-05 Ens - TOP'63    2-3

04-05 NOK - TOP'63    0-0

27-04 TOP'63 - Nijland    4-0

20-04 TOP'63 - Mulier     4-2

16-04 TOP'63 - Bolswardia    1-0

13-04 Makkum - TOP'63    1-1

06-04 TOP'63 - Bant    2-0

30-03 SVM - TOP'63   2-0

23-03 QVC - TOP'63    0-3

19-03 TOP'63 - Tonego    1-0

09-03 Oudehaske - TOP'63   2-1

02-03 TOP'63 - Sc Joure    0-1

02-02 Nagele - TOP'63    3-2

 

2012:

01-12 TOP'63 1 - Ens 1    3-2

17-11 Mulier 1 - TOP'63 1    0-1

10-11 TOP'63 1 - Makkum 1   4-2

03-11 Bant 1 - TOP'63 1   0-2

27-10 TOP'63 1 - SVM Marknesse 1    0-3

13-10 Bolswardia 1 - TOP'63 1    2-2

06-10 TOP'63 1 - Oudehaske 1    0-2

29-09 Sc Joure 1 - TOP'63 1    2-2

22-09 TOP'63 1 - NOK 1     1-1

15-09 Tonego 1 - TOP'63 1    1-3

08-09 TOP'63 1 - Nagele 1    2-3

01-09 Nijland 1 - TOP'63 1    1-0

Advertenties

Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed
Taxateur&keuring woningen & bedrijfsmatigvastgoed

Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten
Appartementen & Verhuur zeil- en motorboten

Agenda
vr 28 februari 2020 Bingo
za 29 februari 2020 Kinderdisco
za 14 maart 2020 Oud Papier Repaircafé TOP'63 - Delfstrahuizen Wachtkamerorkest, klassiek strijkorkest

------------------------------

Enquête herstart

BSO in Top & Twel

------------------------------

Activiteitenkalender:

MFC It Harspit

Café De Buorren

Hermes Tsjerke

------------------------------

Projecten

- Werkgroep A7

- Top & Twel Duurzaam

- Top & Twel, Yn Beweging

Uitgelicht
Biljarten
Scheepstimmerbedrijf J. Lanting
Scheepstimmerbedrijf J. Lanting
Realisatie TTT software