2022-02-17 17:22:43
donderdag 17 februari 2022

Het Durk de Jager Driebandentoernooi is terug!

Het bestuur van het Durk de Jager Driebandentoernooi komt met mooi nieuws, want het toernooi is weer terug van even weggeweest. Eind maart kunnen de biljarters in twee weekenden weer los in Eetcafé De Buorren.

En daar zijn we allemaal erg blij om, omdat we vinden dat we wel een feestje verdiend hebben. Het toernooi wordt weer in twee weekenden gespeeld: 25, 26 en 27 maart; en het weekend daarop van 1, 2 en 3 april.

Later in de tijd dan jullie gewend zijn, dat komt natuurlijk door de beperkingen van de coronacrisis. We spelen weer met verschillende niveaus: A,B,C en afhankelijk van de deelname een D poule. Je wordt ingedeeld op basis van je gemiddelden van de laatste drie jaar en als je nieuw bent moet je, normaal gesproken achteraan beginnen...

Onze wedstrijdleider Pieter streeft ernaar om iedereen in een pouletje van 4 in te delen. In het eerste weekend zijn de poulewedstrijden, je moet dan per wedstrijd 20 beurten spelen. Op het inschrijfformulier kun je aangeven wanneer je niet kunt. Meedoen kost je een luttele € 6,-. In het tweede weekend moet je een aantal punten maken, met vaak een maximaal aantal beurten.

We verspreiden de opgaveformulieren over de verschillende biljartverenigingen en je kunt je naam ook invullen op het formulier wat in de kroeg hangt. Daarnaast kun je je opgeven door even een berichtje te sturen naar Grytsje: 06-46587663.

Iedereen die iets met Top en Twel heeft, mag meedoen. Jong en oud, man en vrouw en je hoeft niet lid te zijn van een biljartvereniging.


Je kunt je opgeven tot 6 maart, dus wees er snel bij!

Via deze link: Opgave formulier - Durk de Jager Driebandentoernooi

Hou deze site in de gaten om te kijken hoe je bent ingedeeld.

Met z'n allen maken we er weer een groot feest van!

Het Bestuur (Grytsje, Tjeerd, Bouke, Pieter, Frank)


advertentie