2022-02-18 19:45:52
vrijdag 18 februari 2022

Geef je op voor de tennislessen!

Ook dit jaar geeft Addie van der Steen de tennislessen. Deze worden gegeven op de maandagavond  en donderdagavond tussen 19-22 uur. Bij veel aanmeldingen zouden we zelfs om 18 uur kunnen starten. Geef op het aanmeldingsformulier aan of dit wel of niet tot de mogelijkheden behoort voor jou.

Afhankelijk van de start van het seizoen (wanneer de banen gereed zijn) zullen we op de maandag 9 of 10 lessen kunnen geven voor de zomer. We zullen dan in overleg met die groepen kijken of er na de zomer nog ingehaald moet worden of dat we het bij die 9 lessen houden. Ook zullen er dit jaar voldoende lesballen komen. 

Verder zullen we kijken of we weer een mooi schema kunnen samenstellen, waarbij ik wil opmerken dat we gaan indelen op datum van binnenkomst en vol = vol. Echter geven we aan de nieuwe leden die beginner zijn voorrang bij de indeling van de lessen en geldt het principe van datum van binnenkomst mogelijk niet..

Graag ontvang ik jullie opgaven uiterlijk 1 maart a.s., zodat we tijdig aan de slag kunnen met de indelingen. We hopen natuurlijk weer op een groot aantal lessers en dat we minimaal weer 6 volle groepen kunnen samenstellen.

Meld je aan door een e-mail te sturen naar: tcoppenhuizen@gmail.com