2022-12-14 13:09:27

Optreden - Aaltjesdagen in Harderwijk

zaterdag 10 juni 2023 Aanvang: 10:00

Samen met Smartlappenkoor Leedvermaak uit Oeffelt (Brabant) hebben we optredens verzorgd tijdens de Aaltjesdagen in Harderwijk. 

We hebben eerder geweldige dagen en fantastische optredens met Leedvermaak gehad in Sneek en in Brabant.

Zaterdag 10 juni was het zover. Met de bus en met een doos vol nieuwe flyers vetrokken we naar Harderwijk op deze mooie zonnige dag. Het ontvangst en de hernieuwde kennismaking was op de Vischmarkt, een historisch plein vol met monumentale panden. We werden omarmd door Leedvermaak en door de fijne sfeer op deze binnenplaats.

Wat was het weer super geslaagd!

OVER DE AALTJESDAGEN   ...BRON Stichting Aaltjesdagen...

Aaltjesdagen is een jaarlijks, meerdaags festival in Harderwijk, dat sinds 1983 ieder tweede weekend van juni plaatsvindt. Het festival geeft een mooi beeld van wat Harderwijk te bieden heeft op het gebied van toerisme, cultuur, historie en ontspanning en trekt jaarlijks ongeveer 50.000 bezoekers.

Als opening van het drukke toeristisch seizoen is er op vrijwel elke plek in de stad iets te beleven. Muziek, (water)sport, dans, braderie, oude ambachten, botters. Het programma verrast met daarin alle benodigde ingrediënten voor een flinke portie gezelligheid, geschikt voor elke leeftijd. Aaltjesdagen is een van de grootste jaarlijks terugkerende festivals van de Veluwe!  advertentie