Prikbord

Bent u een inwoner van Top en Twel en wilt u ook een oproep of advertentie plaatsen in deze rubriek?

2021-10-01 09:33:28
vrijdag 1 oktober 2021

Gezocht: Clubleiders

Beste allemaal,

Weet jij nog dat je als 10-er jeugdclub had in het clubgebouw op de Lytse Sudein of op de Noardein. Wat waren dat altijd bijzondere avonden, met gouden herinneringen. Wij willen graag deze activiteit blijven voortzetten voor de jeugd in onze dorpen, want de animo onder de jeugd is groot. Hoe mooi is het dat je na groep 8, je oude klasgenoten nog kunt blijven zien! En deze bijzondere traditie willen wij onze jeugd toch graag blijven bieden?

"Wij hebben dit als bijzonder ervaren maar dit gunnen wij onze jeugd toch ook?"

Nu zijn wij op zoek naar enthousiaste clubleiding. Wil jij helpen bij de jongens-of meisjesclub bel ons. Je mag ook met een groepje vrienden of vriendinnen club gaan geven. Wij helpen je natuurlijk in het begin bij het opzetten. Ook kun je je opgeven als je een leuke activiteit weet en deze alleen met de jeugd wilt doen, natuurlijk samen met andere leiding. Zelf hebben we ook veel ideeën, dus uitvoering alleen is ook prima.

We zijn van plan om met de clubavonden te starten na de herfstvakantie op donderdag en/of vrijdagavond in It Lokaal. Afwisselend meisjes- en jongensclub dus jou inbreng is 1 x in de 2 weken nodig. Het betreft 6 of 7 avonden bij de jongens of meisjes.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer inlichtingen? Bel Boukje 06-81673975 of Afke 06-12387054


advertentie