Lennert Fabriek - Visuele Communicatie

Lennert Fabriek - Visuele Communicatie

Website - Webshop - Ontwerp - Reclame

Wil jij je als ondernemer herkenbaar, professioneel en betrouwbaar positioneren? Mijn missie is om het of- en online succes van jouw bedrijf te optimaliseren. Samen kijken we naar wat jou uniek maakt en waar nieuwe kansen liggen.

 

Ik lever maatwerk op het gebied van;

  • Websites (ontwerp en realisatie)
  • Webshops (ontwerp en realisatie)
  • Drukwerk (logo, huisstijl, flyer, magazine etc)
  • Reclame (social media content, advertenties etc)

 

Over Lennert Fabriek

Sinds 2017 help ik bedrijven hun unieke visuele identiteit te creëren. Naast jouw gewenste resultaat te behalen vind ik het belangrijk om een fijne samenwerking te hebben. Alleen samen kunnen we tot het best mogelijke resultaat komen. Benieuwd of ik de juiste persoon ben om jou te helpen? Vraag gerust om een vrijblijvend kennismaking gesprek. Hier kunnen we de mogelijkheden bespreken en kan ik met jouw project meedenken.

whatsapp Whatsapp: 06 111 232 58

whatsapp Telefoon: 06 111 232 58

whatsapp E-mail: mail@lennertfabriek.nl

 

Website

Een website die potentiële klanten overtuigt

 

Van ontwerp tot bouw

Een nieuwe website nodig? Ik help je met een ontwerp op maat vertaald in een responsive website, inclusief het WordPress CMS. Samen kijken we naar wat jou uniek maakt, wat jij wil uitstralen en welke doelgroep je wil bereiken. Ik verdiep mij in jouw onderneming en maak een ontwerp op maat. Dit ontwerp vertaal ik vervolgens in technische code verpakt in het WordPress CMS. Met het WordPress CMS heb jij geen technische kennis nodig om je website te kunnen onderhouden. Een nieuwe dienst of portfolio item toevoegen? Een afbeelding of tekst wijzigen? Dit is allemaal zo gedaan!

Vraag een offerte aan ›

 

Een responsive website

Een website verdient op elk beeldscherm een fijne ervaring te zijn. Voor elk device, mobiel, tablet, laptop, desktop, wordt de website tot in de puntjes geoptimaliseerd. Zo heeft de bezoeker altijd de beste ervaring. Omdat ruim 60 procent een website via de mobiel op zoekt is het hebben van een responsive website essentieel. Daarom testen we uitgebreid de website op elk device voordat hij opgeleverd wordt. Heb je een website die nog niet responsive is? Neem contact met mij op en ik zorg ervoor dat hij voor elk device goed werkt.

Neem contact met mij op ›

 

Webshop

Een webshop met al jouw producten

 

Van ontwerp tot bouw

Een nieuwe webshop nodig? Ik help je met een ontwerp op maat vertaald in een responsive webshop, inclusief het WordPress CMS. Samen kijken we naar wat jou uniek maakt, wat jij wil uitstralen en welke doelgroep je wil bereiken. Ik verdiep mij in jouw onderneming en maak een ontwerp op maat. Dit ontwerp vertaal ik vervolgens in technische code verpakt in het WordPress en Woocommerce CMS. Met het WordPress en Woocommerce CMS heb jij geen technische kennis nodig om je webshop te kunnen onderhouden. Een bestelling beheren of een nieuw product toevoegen? Een afbeelding of tekst wijzigen? Dit is allemaal zo gedaan!

Vraag een offerte aan ›

 

Een responsive website

Een webshop verdient op elk beeldscherm een fijne ervaring te zijn. Voor elk device, mobiel, tablet, laptop, desktop, wordt de website tot in de puntjes geoptimaliseerd. Zo heeft de bezoeker altijd de beste ervaring. Omdat ruim 60 procent een webshop via de mobiel op zoekt is het hebben van een responsive webshop essentieel. Daarom testen we uitgebreid de website op elk device voordat hij opgeleverd wordt. Heb je een website die nog niet responsive is? Ik kan jouw website klaar maken voor de mobile first toekomst.

Neem contact met mij op ›

 

Portfolio

Een selectie uit de projecten die ik heb gerealiseerd

 

Houthandel Sneek

Webshop

Bekijk de webshop ›

 


 

MFC It Harspit

Website

Bekijk de website ›

 


 

Friesian Horses

Social Media en Logo

Bekijk het youtube kanaal ›

 


 

Top en Twelster Skûtsje

Website

Bekijk de website ›

Contact

Heb je een vraag aan mij? Stuur gerust een bericht!

 

Stuur mij een bericht

Wil je meer informatie over bijvoorbeeld mijn diensten of wil je gewoon een kop koffie drinken? Laat het mij weten en krijg binnen 24 uur een reactie.

 

whatsapp Whatsapp: 06 111 232 58

whatsapp Telefoon: 06 111 232 58

whatsapp E-mail: mail@lennertfabriek.nl