Atsma Gevelreiniging

Atsma Gevelreiniging

De voorkant van uw pand is uw visitekaartje. Een grondige reinigbeurt zorgt voor een opgefrist beeld. Maar ook wanneer u uw gevel laat voorzien van nieuw voegwerk, ziet hij eruit als nieuw. Atsma Gevelreiniging is professional als het gaat om de aanpak van uw gevel!

Atsma Gevelreiniging is gevestigd in Oppenhuizen, onder de rook van Sneek (Friesland).

Al vele jaren werken we voor particulieren, aannemers en bedrijven. Daarmee hebben we ruime ervaring opgebouwd in gevelreiniging en bijbehorende werkzaamheden.

Atsma Gevelreiniging:

  •   reinigt uw gevel vakkundig;
  •   verwijdert slecht voegwerk;
  •   maakt uw muren vochtwerend;
  •   verzorgt diverse overige onderhoudswerkzaamheden voor u!

Het visitekaartje van uw bedrijfspand of woning!

Een fraaie voorkant van uw woning, bedrijfspand of winkel. Dat bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw totale gebouw. Met een gereinigde gevel ziet het geheel er verzorgd en fris uit. Maar wist u dat weeromstandigheden en milieu-invloeden de uitstraling van uw gevel nadelig beïnvloeden? Zelfs op zo’n manier dat het originele karakter verloren gaat. Om verder verval tegen te gaan schakelt u Atsma Gevelreiniging in! Wij brengen uw woning of pand weer terug naar de oorspronkelijke staat.

Toegespitst reinigingswerk

Wij vinden het belangrijk dat de stenen van uw gevel hun karakteristieke eigenschappen behouden. Ons reinigingsproces is daarop ingericht. Belangrijk is daarbij dat onze reinigingsmiddelen de stenen niet aantasten: de toplaag blijft intact terwijl we ondertussen de vuile aanslag verwijderen. Is uw gevel ernstig vervuild? Dan gebruiken wij een toegepaste methode om de gevel er weer op en top uit te laten zien. We gebruiken hierbij mineraalstralen als methode.

Maatwerk!

Op welke manier wij uw gevel ook aanpakken, bij Atsma Gevelreiniging wordt uw gevel weer als nieuw. Meer weten over de mogelijkheden? Bel voor nadere informatie of een afspraak bij u op locatie. Wij komen graag langs om uw gevel te inspecteren.