Over deze site

Oppenhuizen en Uitwellingerga hebben sinds 2007 een eigen website. Deze valt onder de Mediastichting Top en Twel e.o. en telt ruim 400 pagina's aan informatie over het dorp, de geschiedenis, de voorzieningen en alle verenigingen en bedrijven.

Het doel is om inwoners en andere geïnteresseerden zo actueel mogelijk te informeren over het dorp en zo de onderlinge band te versterken.

Bij het eerste lustrum, op 17 april 2012, onderging de site een facelift en is deze breder gemaakt om beter te passen bij de nieuwe, bredere, beeldschermen. Ook zijn er toen diverse aanpassingen gedaan. Nieuw is bijvoorbeeld de kolom "Uitgelicht". Daarin worden steeds twee, wekelijks wisselende, bedrijven, verenigingen of voorzieningen getoond. Als u het logo aanklikt, komt u automatisch op de betreffende pagina.

In 2021 is de website geheel vernieuwd en weer helemaal up-to-date gemaakt. Met dit nieuwe format voldoen we weer aan de eisen van de tijd en hopen we weer lange tijd vooruit te kunnen. 

Het algemene deel wordt bijgehouden door de redactie. Heeft u een tip voor een mogelijk nieuwsitem? Maak dan gebruik van het reactieformulier (foto's verkleinen tot maximaal 1 Mb) of stuur een mailtje naar: redactie@topentwelonline.nl.

De overige pagina’s worden door de desbetreffende verenigingen en bedrijven zelf bijgehouden. Verenigingen en bedrijven die interesse hebben in een dergelijke pagina kunnen contact opnemen met de redactie (zie hieronder). De Mediastichting vraagt aan de bedrijven een jaarlijkse bijdrage vanaf 30 euro. Daarnaast zijn er mogelijkheden om te adverteren op de website. 

Adverteren of een eigen pagina op Topentwelonline?

Bent u ondernemer in of uit Top en Twel, dan voegen wij u graag toe aan onze bedrijvenindex.

Bedrijfspagina
Voor € 30,- per jaar heeft u een eigen bedrijfspagina op Topentwelonline. U kunt deze zelf inrichten als 'mini-website' met bedrijfsinfo en ook met nieuwsberichten, agenda- en prikborditems. De redactie heeft de mogelijkheid deze berichten/items over te nemen op de homepage. 

Bij eigen beheer ontvangt u inloggegevens, waarmee u de pagina's zelf kunt inrichten en wijzigen. Indien gewenst biedt de redactie ondersteuning als u hulp nodig heeft.

Vanaf 5 subpagina's vragen wij een meerprijs wanneer u de miniwebsite verder wilt uitbreiden.

Adverteren
Er zijn mogelijkheden om met een banner te adverteren op de homepage van Topentwelonline. Het tarief is € 100,- per jaar (€ 10,- per maand). 

Belangstelling? Stuur een e-mail naar redactie@topentwelonline.nl
Wilt u adverteren en/of een eigen bedrijfspagina op Topentwelonline? Of eerst meer informatie ontvangen?
Stuur uw bericht naar ons e-mailadres. Wij helpen u graag verder.