Over Top en Twel

Wist je dat je vanuit Top en Twel binnen anderhalf uur naar Amsterdam rijdt, binnen het uur naar Groningen of Zwolle en je binnen een half uur in Leeuwarden bent? Op de fiets sta je binnen een kwartier in het winkelcentrum van Sneek en met de boot is het nog geen half uur varen richting het omvangrijke meren- en poelengebied van de omgeving Snitser Mar.

Landelijk wonen en dan alles zo dichtbij. Waar vind je dat? Door de unieke combinatie van verkeers- en vaarwegen is het niet voor niets dat Oppenhuizen en Uitwellingerga zich ontwikkeld hebben tot een populair tweelingdorp om te wonen, te werken en te recreëren.

Centraal liggend in het prachtige Friese Merengebied zal het je vast niet verrassen dat Top en Twel op het gebied van watersport alles te bieden hebben. Maar ook op de fiets of al wandelend kun je genieten van onze mooie omgeving. Verwacht geen massatoerisme, maar geniet vooral van rust, ruimte of gewoon lekker doen. Dit kenmerkt de gastvrije dorpen Top en Twel. We nemen je onderstaand graag mee!


advertentie