Hart van Friesland

Hart van Friesland

Beheerders: Tinus en Maaike Snijders-Bloksma.

* Prima keuken
* Uniek voor builoften, feestjes, recepties etc.
* 20 luxe appartementen
* Jachthaven met zeil- en toerbotenverhuur. 

Bij Hart van Friesland kunt u appartementen huren voor enkele dagen, een paar weken of  voor langere tijd (een aantal maanden). De luxe kamers van de appartmenten zijn volledig ingericht met o.a.: Flatscreen, douche en toilet, wifi. U kunt zowel een appartement op de begane grond huren met eigen tuintafel en -stoelen, als op de eerste verdieping met balkon. 

De rust en schitterende omgeving die u zult beleven rondom dit centraal in Friesland gelegen park zullen er voor zorgen dat dit een onvergetelijke vakantie wordt. Voor de watersporters is het 'Hart van Friesland' bij uitstek geschikt als uitvalsbasis. U kunt uw eigen boot meenemen, en op onze helling te water laten maar u kunt ook een boot bij ons huren. Deze boot kunt u meestal voor uw appartement aanmeren waarbij u geen liggeld verschuldigd bent in die periode. We liggen centraal in het Friese merengebied, grenzend aan een natuurreservaat, dat nog dichter bij het Snekermeer ligt dan Sneek zelf. Ideaal voor zeilers en mensen met een motorboot.

Voor vissers zijn speciale kaartjes waarop de visgronden staan aangegeven. Deze wateren zijn dikwijls ook over land te bereiken.

Naast watersport zijn er ook andere bestemmingen. U kunt fietsen, wandelen en toeren in de omgeving door schilderachtige dorpjes en oude steden in het wijdse Friese polderlandschap. Omdat wij centraal in Friesland zijn gelegen, zijn afstanden niet groot. Sneek ligt slechts op circa drie kilometer en Joure op acht kilometer afstand van ons Marina Resort.

Natuurlijk is het mogelijk om in onze appartementen te koken. Deze zijn voorzien van een 4-pits gasstel en een koelkast. Maar waarom zou u zichzelf niet verwennen met een maaltijd in ons restaurant? Iedereen heeft toch vakantie? Onze keuken beschikt over een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten voor een schappelijke prijs.

Appartementjenodig.nl

Bij Hart van Friesland kunt u een onvergetelijke vakantie boeken op en aan  het water. U kunt in de winterperiode ook onze appartementen huren voor langere tijd.

Kijk voor meer informatie: www.appartementjenodig.nl.

Bootjenodig.nl

voor onbezorgd vaarplezier!

Bij BOOTJENODIG.nl / Hart van Friesland in Uitwellingerga kunt u een motorboot, zeilboot, sloep, visboot of kano huren zodat u op allerlei manieren van de Friese wateren kunt genieten! Tevens hebben wij regelmatig interessante boten in de verkoop.

Prijslijst-Tarieven

Ons weekmenu