Omdat wij een seizoensbedrijf zijn geldt een werkperiode van half april tot en met half oktober (zes maanden). Je werkdagen zijn in het weekend op donderdag, vrijdag, zaterdag en/of zondag. Dan rekenen we op jou.
Je ontvangt een marktconform salaris en vakantiegeld.
Chefkok
- Je hebt de leiding over de keuken en stuurt de andere keukenmedewerkers aan
- Je hebt contact met leveranciers en doet de inkoop
- Samen met de restaurant manager heb je de leiding over het restaurant
- Je houdt overzicht, bent een teamspeler en kan temporiseren
- Ervaring in de keuken is een must
Keukenhulp(en)
- Je bent minimaal 16 jaar oud
- Je ondersteunt de chefkok en werkt samen met de bediening
- Ervaring is een pre maar geen vereiste! We leren je graag alles op de werkvloer
- Je leert gestructureerd, netjes en planmatig werken
- Je doet de finishing touch van gerechten en geeft het mee aan de bediening
- Je kan het overzicht bewaren op drukke momenten
Iets voor jou? Stuur dan je CV en korte motivatie naar friso@hartvanfriesland.nl.