MFC It Harspit

MFC It Harspit

Multifunctioneel Centrum It Harspit is meer dan een ‘dorpshuis’. In It Harspit vinden regelmatig diverse evenementen en activiteiten plaats. Deze worden veelal voor en door de bewoners van Top en Twel e.o. georganiseerd. Hierbij kunt u denken aan: zang, muzikale optredens, kerst markt, presentaties, lezingen, modeshow, sinterklaasfeest, filmavond, soos, biljart toernooi, sporttoernooien, enz enz. 

 

Bij het organiseren van deze goedbezochte activiteiten wordt er getracht met iedereen rekening te houden, van jong tot oud. It Harspit heeft alle moderne faciliteiten in huis om uw zakelijke activiteit tot een succes te maken.

Wij beschikken over 6 verschillende zalen waarin uw vergadering, cursus, lezing kan worden gehouden met gebruik van gratis WIFI, beamer en geluidsinstalatie. Naast thee en koffie is er de mogelijkheid om gebruik te maken van onze cateringservice voor een voortreffelijke lunch of diner. Neem hiervoor, minimaal een week van te voren contact met ons op om de uitgebreide mogelijkheden en wensen met ons te bespreken.

Tevens biedt It Harspit de ruimte aan diverse verenigingen om hun sport en activiteiten te beoefenen zoals volleybal, yoga, pilates, badminton, pake en beppe gym, toneel, biljart, muziek, dans, soos, disco, film, lezingen, musical, exposities, Kortom te vele om op te noemen.