2022-03-21 21:18:24
maandag 21 maart 2022

Vrijwilligers van "It Harspit"

Beste bewoners van Top en Twel en omstreken.

Wat kunnen wij trots zijn op het MFC "It Harspit". Er zijn gelukkig weer volop activiteiten! Voor ons allemaal, en voor de beheerder Anne Visser en de vrijwilligers erg fijn. It Harspit is erg blij met een groep trouwe vrijwilligers (niet alle vrijwilligers staan hier op de foto) die al jaren vaste bardiensten draaien, schoonmakers die de kleedkamers en de gymzaal komen poetsen en alle handige 'klusjes' mannen en vrouwen. De groep met wisselende vrijwilligers achter de bar groeit ook langzaam zodat we steeds meer avonden achter de bar iedereen kunnen voorzien van een drankje en een hapje.

Misschien ben je hier de afgelopen jaren nieuw komen wonen in Top & Twel en wil je de dorpen en haar bewoners leren kennen? Of heb je nog ergens een plekje vrij om af en toe te helpen? (Dit kan een ochtend, middag of avond om de 2, 4 of 6 weken zijn, het hoeft niet wekelijks). 

Samen met alle bewoners en verenigingen kunnen we ervoor zorgen dat It Harspit voor iedereen een gezellige en gastvrije plek kan zijn.

Heb je vragen of interesse? Kom eens langs in It Harspit of neem contact op met Anne Visser (info@itharspit.nl)


Geplaatst door: MFC It Harspit

advertentie