2022-07-28 16:32:43
donderdag 28 juli 2022

Even voorstellen: Evenementencommissie van It Harspit

Sinds 2020 heeft It Harspit een Evenementencommissue. We proberen een programma voor jullie, inwoners van Top en Twel, te maken waarin alles aan bod komt. Zoals toneelvoorstelling, kerstdiner, markt, bingo, info kaartje met evenementen, enz enz.

Maar dat kan niet zonder jullie hulp en ideeën. Dus bij deze een oproep aan jullie allemaal om je idee van een evenement aan ons door te geven. Wij gaan dan samen met jou of jouw vereniging kijken hoe we kunnen helpen. Je kan ons vinden via de site van It Harspit, of kom gewoon even bij een van ons langs

Ondertussen zijn we alweer bezig om een gezellig programma te maken voor het komend seizoen 2022–2023, maar ideeën van jullie zijn altijd welkom. Voor nu voor iedereen nog een fijne, gezonde zomervakantie en we hopen jullie in september weer te zien in. We beginnen al op 3 september met de theatervoorstelling Wat Soesto!.

Wij, de Evenementencommissie, zijn: Elbrich van der Meer, Ynte Dragt, Corry Metselaar, Tineke van der Sloep en Hendrika Visser.

 

.


advertentie