Bouwbedrijf Van der Meer

Bouwbedrijf Van der Meer

Wij bouwen Meer, sinds 1890

Bouwbedrijf van der Meer is een gespecialiseerd bouwbedrijf voor kleine en grote projecten. Meedenken, adviseren, kwaliteit en vakmanschap zijn kenmerken waar Bouwbedrijf van der Meer om bekend staat. Wij hanteren scherpe calculaties en komen simpelweg onze afspraken na. Degelijk en betrouwbaar dus.

Ons vakmanschap uit zich onder andere in nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud. Onze diversiteit is onze grote kracht en komt volledig tot uiting als meerdere facetten worden gecombineerd in een project. Klik op de buttons links voor meer informatie en afgeronde bouwprojecten.

Ervaring en expertise

Aan ervaring geen gebrek, want Bouwbedrijf van der Meer bestaat al sinds 1890. Dat betekent al meer dan 120 jaar kwaliteit en vakmanschap.

Bouwbedrijf van der Meer vindt zijn oorsprong in Oudega g.s. Wat begon als dorpstimmerman is de loop der jaren uitgegroeid tot een allround bouwbedrijf. Sinds 1975 zijn wij gevestigd aan de Einsteinstraat 10 te Sneek, waaruit wij met ons team het werkgebied van Noord-Nederland bedienen. Van onderhoud tot nieuwbouw, in kleine en grote projecten. 

 

 

 

Onderhouden leidt tot overhouden

Dat wat goed is, moet goed blijven……

Met tijdig onderhoud verlengt u de levensduur van uw woning of bedrijfspand. Zoals ook uw auto jaarlijks een beurt nodig heeft om de levensduur te verlengen, geldt dat ook voor uw woning en bedrijfspand. Goten, kozijnen en overige betimmeringen moeten tijdig geïnspecteerd en onderhouden worden. Zo nodig moeten deze vervangen worden om erger te voorkomen. Bovendien verhoogt tijdig onderhoud de kans op een uitstekende verkoop in uw voordeel.
Doordat wij korte lijnen hanteren zijn wij in staat snel, adequaat en flexibel te reageren op zowel spoedopdrachten als regulier onderhoud. Ook voor onderhoudsinspectie en advies kunt u een beroep op ons doen.

Wat bieden wij u?
• Jaarlijkse inspectie met betrekking tot de staat van onderhoud aan de buitenzijde.
• Het maken van een onderhoudsrapport.
• Wij bewaren uw rapport, zo raakt het nooit zoek.
• Wij brengen een advies uit, u beslist zelf wat u er mee gaat doen.
• Binnen 24 uur gaan wij aan het werk om uw problemen op te lossen
• Wij seinen u tijdig in wanneer de jaarlijkse controle plaatsvindt.

Voorbeeld:
Weet u hoe belangrijk het is dat de dakpannen op een dakkapel goed liggen? Ook al zijn ze nieuw en zien ze er goed uit, als ze niet goed zijn gelegd, kan er met een harde windvlaag zogeheten capillaire werking ontstaan in de holle ruimte tussen pan en dak.
Indien dat gebeurt kan er flinke schade optreden. Het vervelende is dat zoiets alleen te constateren is wanneer u op het dak klimt. Vanaf de grond is het niet te zien. Niet elke huisbezitter klimt regelmatig op het dak. Bouwbedrijf van der Meer heeft daarom ervaren mensen in dienst die precies weten hoe ze veilig en zorgvuldig een inspectie moeten uitvoeren.