Brandsma Jachten b.v.

Brandsma Jachten b.v.

Uniek voor ons bedrijf is dat wij u als watersporter een totaalconcept bieden.
Dat geeft u de mogelijkheid om maximaal te genieten van uw favoriete vorm van vrijetijdsbesteding.

Wij bouwen serie stalen jachten: de robuuste Noordzeekotter, de tijdloze Luna en de Brandsma Vlet. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de verkoop van gebruikte spitsgatters van het altijd door ons nieuwverkochte topmerk Agder uit Noorwegen.. 

Zorgeloos varen


Brandsma Jachten hecht er grote waarde aan dat u zorgeloos kunt varen.

Wij beschikken over een breed scala aan technologische diciplines om dat mogelijk te maken. Uw schip is bij ons in vertrouwde handen. Zie hieronder de verschillende onderdelen waar Brandsma Jachten voor staat.

Custom Built nieuwbouw, verbouw, reparatie, schilderwerk, betimmering en (motor)onderhoud


Wij bouwen stalen jachten zoveel mogelijk in seriebouw: de klassieke Brandsma Vlet, de robuuste Noordzeekotter en de tijdloze Luna. Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in de gebruikte verkoop van het Noorse polyester topmerk Agder. Hiervan hebben wij regelmatige mooie gebruikte exemplaren in het aanbod. Als hoofddealer hebben wij ruim 300 Agders verkocht. In de loop der jaren hebben wij veel expertise met deze schepen opgebouwd. 

Wij hebben een jarenlange ervaring in nieuwbouw en lopen daarin altijd energiek voorop met onze innovaties en kostenbesparende seriebouwtechnieken. Dit komt ook goed van pas in onze adviezen over reparatie, verbouw en onderhoud. Wij betrekken u steeds volledig bij alle processen. Op deze manier hebben we in de loop der jaren met tal van watersporters een bijzondere en hechte band opgebouwd.

Onze eigen vakkundige monteurs staan tot uw beschikking voor de inbouw, de reparatie en het onderhoud van alle merken dieselmotoren. Met onze botenlift kunnen wij motor- en zeiljachten veilig en vakkundig hellingen tegen scherpere prijzen dan bv. in de havens rond het IJsselmeer. Wij zijn gespecialiseerd in het hijsen en opbokken van alle mogelijke afwijkende rompvormen.

Aarzel niet en klop bij ons aan voor reparatie en onderhoud aan uw schip. Vanuit een eerlijk advies zijn wij u vlot van dienst met onder meer:

  • Volledige technische scheepsinstallaties
  • Schilderwerk, van antifouling tot gehele schepen
  • Poetsen – polijsten – polyesterreparaties
  • Jachtbetimmering – teakdekken – teakvloeren
  • Scheepsmotoren (inbouw, reparatie en onderhoud)
  • Brandstofstation (alleen GTL-diesel) open van 8 tot 16:30 uur (Ma-Vr) en Za 9:30 tot 12:00 uur
  • Vuilwaterstation nieuw!
  • Winterstalling en winteronderhoud van motor- en zeilboten tot 2 m diepgang
  • Botenlift tot 40 ton
  • Mastenkraan

Bent u benieuwd of wij u het antwoord hebben op uw specifieke vraag?