EMSD Services - Marketing, PR & Communicatie

Graag help ik u bij al uw marketingactiviteiten, zoals teksten voor bedrijfsfolders, nieuwsbrieven, personeelsbladen, mailingen, advertenties en websites. Schrijft u uw teksten liever zelf? Laat ze dan redigeren/controleren! 

Ook controleer ik teksten van studenten of scholieren, bijvoorbeeld een afstudeerscriptie of een stageverslag, op grammatica- en stijlfouten (zowel Nederlandse als Engelse tekst). 

Verder ben ik beschikbaar voor de organisatie en begeleiding van promotieactiviteiten voor uw bedrijf, zoals klantendagen, een Open Huis, congressen/beurzen en jubilea. Met mijn jarenlange ervaring organiseer ik snel en efficient uw event binnen ieder budget.

Ik ben gevestigd in Joure, maar ik kom desgewenst langs voor een oriënterend gesprek bij u op uw bedrijf.

 

Afstudeerscriptie/stageverslag/werkstuk bijna klaar?

In de afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan met het controleren van  afstudeerverslagen, stageverslagen, werkstukken en papers. Daarbij controleer ik zowel op spelling als op stijl in zowel Nederlands als Engels. 

Door niet alleen op de spelling te letten, maar ook met jou de formulering van je tekst te bespreken, kom je tot een betere weergave van wat je eigenlijk wilt zeggen. En dat helpt bij het halen van een beter cijfer. 

Voor het controleren van teksten van studenten en scholieren geldt een aangepast tarief. Het is de moeite waard, vraag vrijblijvend informatie!