Vakantieboerderij Broeresloot

Vakantieboerderij Broeresloot


APPARTEMENTEN - JACHTHAVEN - BOOTVERHUUR

Vakantieboerderij Broeresloot bevindt zich op een unieke locatie aan de rand van de watersportplaats Sneek en direct aan doorgaand vaarwater, de Broeresloot. Aangrenzend ligt het pittoreske dorpje Oppenhuizen.  De gasten verblijven in een gerestaureerde authentieke, ruim 100 jaar oude Friese boerderij.

In onze boerderij vindt u 12 ruime, gloednieuwe, sfeervolle appartementen allemaal met een eigen badkamer, keuken en woonkamer. Acht appartementen hebben een eigen slaapkamer. De appartementen zijn voorzien van de huidige moderne faciliteiten: Gratis WIFi verbinding, heerlijke hotelboxsprings en veel ruimte. In de keuken is naast de standaard keukeninventaris, een vaatwasser, inductiekookplaat en oven aanwezig

Naast het huren van een appartement kunt u bij ons ook een sloep of een fiets huren. Leuke fiets- en vaarroutes beginnen hier.

In het havencafé heerst een ontspannen en ongedwongen sfeer waar alles scheepvaart ademt. Bij mooi weer kunt u op het terras genieten van de mooie natuur en alle boten die langs varen. 

Voor meer informatie kijk op onze website: www.broeresloot.nl

Jachthaven


Bent u op zoek naar een thuishaven voor uw boot? Kom naar de Broeresloot!

De jachthaven ligt heel centraal vlakbij het Sneekermeer. Het netwerk van meren zorgt ervoor dat je van hieruit fantastisch kunt varen. Wij hebben ligplaatsen van 7 tot 14 meter beschikbaar in onze jachthaven, incl. stroom en water op de steigers. In onze boerderij zijn douches en toiletten aanwezig. 

Voor meer informatie kijk op onze website: www.broeresloot.nl