Autobedrijf U. de Jong

Autobedrijf U. de Jong

In 1988 hebben Uiltje en Aagje de Jong autobedrijf U. de Jong opgericht. De garage is gevestigd midden in de tweeling dorpen Oppenhuizen en Uitwellingerga.

Klantgericht, kwaliteit, betrouwbaarheid en persoonlijkheid is waar Autobedrijf U. de Jong voor staat! Dankzij ons grote vaste klantenbestand is het bedrijf na vele jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd familiebedrijf. En daar zijn we trots op!

Wilt u meer informatie? Neem gerust contact met ons op of kom langs voor een kopje koffie.

Met vriendelijke groet,

Uiltje & Aagje de Jong
Ane de Jong & Marrit Pelsma

 

Meer informatie? Kijk op onze website www.autobedrijfudejong.nl

Verkoop

Persoonlijkheid is ook op dit gebied van groot belang. Bent u op zoek naar een nieuwe of tweedehands auto? Autobedrijf U. de Jong zoekt persoonlijk voor u de juiste auto. Met de juiste service en voor de juiste prijs.

Door nauwkeurig in te kopen in zowel binnen als buitenland, u een eerlijke inruilwaarde te bieden en de mogelijkheid tot 6 maanden garantie krijgt u gegarandeerd de beste deal!

Tevens hebben we een aantal diverse, aantrekkelijk geprijsde occasions op voorraad. Een overzichtje van onze occasions vindt u onderstaand.

Staat de gewenste auto niet tussen onze occasions? Neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Aan de hand van uw wensen gaat Ane voor u op zoek naar de beste auto; zowel nieuwe auto’s als gebruikte auto’s. Om een indicatie te geven van de mogelijkheden, hierbij een overzichtje van enkele onlangs verkochte auto’s:

Werkplaats

In de werkplaats kunt u terecht voor alles betreffende het onderhoud van uw auto: APK keuringen, grote en kleine onderhoudsbeurten, reparaties, wisselen van de banden, airco service, velgen, carkits noem maar op. De werkplaats is voorzien van de nieuwste diagnose apparatuur.

Heeft u schade? Ook dat kunnen wij voor u bemiddelen en/ of verhelpen.

Voor aanvang van een reparatie nemen we contact met u op om de kostenbegroting te bespreken. Zo weet u wat de kosten zijn voor de werkzaamheden die door ons zullen worden uitgevoerd. Dankzij de duidelijke afspraken, komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Indien uw auto nog onder de fabrieksgarantie valt dan zullen wij het onderhoud en de reparaties uitvoeren aan de hand van fabriek specificaties. Hierdoor blijft de fabrieksgarantie in alle gevallen van kracht. Mocht er tijdens een onderhoudsbeurt blijken dat er iets onder fabrieksgarantie vervangen moet worden, dan zorgen wij ook voor deze afwikkeling!

Onze leenauto staat voor u klaar. Mocht u toch een auto nodig hebben terwijl uw eigen auto in de werkplaats staat!

Over ons

Even voorstellen:

Uiltje en Aagje de Jong

Uiltje en Aagje zijn de kracht achter het succes van het bedrijf. In 1988 hebben ze hun droom verwezenlijkt door het opstarten van het bedrijf: Uiltje in de werkplaats & Aagje op kantoor. Na ruim 28 jaar keihard te hebben gewerkt is het tijd om het stokje geleidelijk over te dragen aan zoon Ane de Jong en schoondochter Marrit Pelsma.

Ane de Jong & Marrit Pelsma

Ane is al jaren werkzaam en betrokken bij het bedrijf van zijn ouders. Sinds 2012 mede eigenaar en verantwoordelijk voor inkoop, verkoop en andere veel voorkomende werkzaamheden. Marrit is sinds april 2015 ook werkzaam binnen het bedrijf. Langzamerhand zal ze de administratie en planning van Aagje overnemen.