Lokaal 55

Lokaal 55

Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé.

In Lokaal 55 kun je vergaderen, lunchen, borrelen, dineren, genieten van tapas of een barbecue in de tuin aan de Houkesloot, een kookworkshop of kookles op maat volgen of wijnen proeven in het Wijnlokaal. En dit is nog maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden! Aan de kade ligt onze vloot voor een heerlijk verblijf op of aan het water. Ook voor catering thuis of op het werk ben je bij ons aan het juiste adres. Bel ons voor de leukste suggesties, bites, tapas, diners & buffetten, feesten en events, zakelijk of privé.

Ook nu, in deze bijzondere tijden, zijn er diverse gezellige en heerlijke mogelijkheden om coronaproof te genieten:

Lokaal 55 at-home
Thuis uit eten? Geniet thuis van de heerlijkste menu's, pizza's, burgers, borrelplanken en nog veel meer! Bestel gemakkelijk via onze webshop voor het laten bezorgen van fijne gerechten thuis of voor afhalen bij Lokaal 55 in Sneek.

Live Cooking
Samen iets moois beleven op afstand. Heerlijk koken onder begeleiding van onze koks via een livestream verbinding. Thuis diverse tapas of mooie gerechten maken en toch gezellig samen! Liever borrelen? Boek dan een cocktail workshop at-home.
Klik hier voor meer informatie.

Drive Thru
Een bijzondere manier om elkaar te zien en coronaproof te ontmoeten. Met de auto om Lokaal 55 met diverse stops voor een hapje, drankje en aan het einde van de Drive Thru een verrassende box voor thuis. Een Drive Thru op jullie eigen locatie organiseren? We hebben meerdere foodtrucks en komen graag naar je toe om iedereen van een hapje en drankje te voorzien.
Klik hier voor meer informatie.

Kijk op onze website www.lokaal55.nl voor meer informatie over diverse mogelijkheden.
Voor vragen of het bespreken van wensen en ideeën, neem gerust contact met ons op!