Galerie de Ganzerik - Patchwork & Quiltcentrum

Galerie de Ganzerik - Patchwork & Quiltcentrum

U vindt Patchwork en Quiltcentrum Galerie de Ganzerik in Oppenhuizen, tussen Joure en Sneek in het zuiden van Friesland. De Ganzerik biedt een grote collectie traditionele en moderne quiltstoffen, garens en quiltmaterialen. Wij kunnen u zowel bij nieuwe projecten als bij vastgelopen quiltprojecten helpen.  

De Ganzerik verzorgt cursussen en workshops met kleine bezetting over traditioneel patchwork & quilten, maar ook over artquilt- verf- en printtechnieken. Daarnaast kunt u in overleg, voor uw eigen groepje, een workshop over een door u gewenst onderwerp laten verzorgen.  

Galerie de Ganzerik nu altijd op afspraak geopend
Wist u dat Galerie de Ganzerik altijd op afspraak geopend is? U kunt een afspraak in overleg met Marina Verboom plannen van maandag t/m zaterdag en zelfs in de avonduren. Bel of What's App daarvoor 06 48275495.
Ook als u alleen maar een klosje garen of een stukje vlieseline nodig hebt bent u van harte welkom! Dus bel Marina en maak een afspraak! 

Bee's en groepen
Er zijn nog steeds Bee's en groepen actief. In verband met de coronamaatregelen zijn het wel kleinere gezelschappen. Kijk op de website of neem contact op met Marina Verboom voor meer informatie.