Vier het leven

Vier het leven

Wij nemen ouderen mee uit!


Vier het Leven neemt drempels weg

U wilt graag naar het theater, maar liever niet alleen? U zou wel eens een museum willen bezoeken, maar u heeft geen vervoer? Er is een mooi concert in de schouwburg, maar zonder ondersteunende arm van iemand die u kan begeleiden, wordt het lastig? En voor die populaire cabaretier krijgt u geen kaartjes, want dan had u direct via internet moeten reserveren?

Herkent u een van deze situaties? Het zijn drempels die het lastiger maken om weer eens uit te gaan, drempels die steeds meer senioren ondervinden. Mogelijk worden ze voor een deel weggenomen door uw kinderen of een welwillende vriend of kennis. Maar u mag ook ons inschakelen!

Stichting Vier het Leven organiseert al ruim jaar door heel het land museum-, theater- en concert bezoeken voor senioren. Dat doen wij met hulp van 1600 vrijwilligers nu al in 200 gemeenten. In samenwerking met Theater Sneek is Vier het Leven ook in Zuidwest Friesland actief.

Onze arrangementen (prijzen gemiddeld tussen de 25 en 45 euro) zijn inclusief vervoer, entree, twee consumpties en de begeleiding. U wordt als onze gast thuis opgehaald door een gastvrouw/-heer van Vier het Leven, geniet samen van de voorstelling en wordt na afloop weer thuisgebracht. Er is een beperkt aantal kaarten per voorstelling beschikbaar, wij gaan in klein gezelschap uit.

Voor het reserveren of aanvragen van meer informatie of het programma in uw regio is Vier het Leven op werkdagen tussen 9.00 uur en 18.00 uur te bereiken op het landelijke telefoonnummer: 035 – 524 51 56. Of zie www.4hetleven.nl

Ook vrijwilligers zijn van harte welkom! Meer informatie vindt u op onze website.

 

Programma


advertentie