Hart van Friesland

Hart van Friesland

  • Goede keuken
  • Mooie feestlocatie
  • 20 ruime vakantie-appartementen
  • Jachthaven met zeil- en toerbotenverhuur

In ”Hart van Friesland” zijn appartementen te huur voor enkele dagen, een paar weken of voor langere tijd (een aantal maanden). De appartementen zijn volledig ingerichte vakantiewoningen met zicht op open vaarwater. Men kan kiezen uit een 2-persoons, 4-persoons, en 6-persoons appartement op de begane grond met terras of een appartement op de eerste verdieping met balkon.

De historie en rust van de waterrijke omgeving waarin ”Hart van Friesland gelegen is, vormen de ingrediënten voor een heerlijke uitvalsbasis van een vakantie. Voor watersporters is ”Hart van Friesland” bij uitstek geschikt. Men kan zijn eigen boot meenemen, en op onze helling te water laten. Het is ook mogelijk een toer- of zeilboot bij ons te huren en deze voor het appartement af te meren. Men is hiervoor geen liggeld verschuldigd. ”Hart van Friesland” ligt centraal in het Friese merengebied, grenzend aan een beschermd waternatuurgebied, dicht bij het Sneekermeer en aangrenzende vaarten en poelen.

Naast de watersport zijn ook andere vakantiebestemmingen mogelijk: Men kan een hengeltje uitgooien vanaf de wallenkant maar ook op verkenning in de omgeving door te fietsen, wandelen en toeren. Het is verrassend hoe afwisselend het weidse Friese polderlandschap is met schilderachtige dorpjes en historische steden. Omdat ”Hart van Friesland ”centraal in Friesland ligt, zijn afstanden niet groot. Sneek ligt op ca. drie kilometer en Joure op acht kilometer afstand.

De vaste havengasten hebben in de aangrenzende jachthavens een ligplaats op jaarbasis gevonden met faciliteiten als toiletgebouwen, milieuhoeken, trailerveld, loods en ruime parkeerplaatsen.

Daarnaast is er voor jong en oud sport en spel te vinden op het terrein met een tennisbaan, voetbalveld, volleybalveld en diverse speeltuintjes.

Het is goed mogelijk om in onze appartementen te koken alsook aan boord van de meeste schepen. Maar waarom zou men zichzelf niet verwennen met een maaltijd in ons restaurant met zicht op het water... Het is per slot van rekening vakantie. Onze keuken beschikt over een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten voor een schappelijke prijs.

Wij heten u graag van harte welkom.

Appartementen

Bij Hart van Friesland kunt u een onvergetelijke vakantie boeken op en aan  het water. U kunt in de winterperiode ook onze appartementen huren voor langere tijd.

Kijk voor meer informatie: www.hartvanfriesland.nl 

Bootverhuur

voor onbezorgd vaarplezier!

Bij Hart van Friesland in Uitwellingerga kunt u een motorboot, zeilboot, sloep, visboot of kano huren zodat u op allerlei manieren van de Friese wateren kunt genieten! Tevens hebben wij regelmatig interessante boten in de verkoop.

Restaurant - ons weekmenu