2022-12-04 20:13:50
zondag 4 december 2022

JO19 onderuit tegen OHH

Op een ijskoude winterochtend gingen spelers van JO19 het veld op met OHH (Oudega/Heeg/HJSC) als tegenstander. Het begon prima, bal wat rond spelen en rust er in houden maar toen de eerste slechte pass werd gegeven werd deze direct onderschept door OHH. Hieruit kon gelijk de conclusie worden getrokken dat het niet een makkelijke pot zou worden.

Al snel na de aftrap werd er een goal gescoord door OHH, gevolgd door nog 2 goals binnen 30 minuten. Nu werd er al gauw voor gekozen om de minder scherpe spelers achterin eruit te halen. En dat werkte prima. De eerste helft zijn er geen tegengoals meer gevallen.

Nu met weer een frisse start na de pauze het veld weer in. Maar helaas volgt er nog een goal door een lange sprint van de rechtsvoor van OHH. Al snel leek de wedstrijd erop dat het niet veel zou worden maar dan door een mooie steekbal van Yme lukt het Mons om de bal langs de keeper in de verre hoek van het goal te schieten. Hierna volgt er ook nog een mooi schot van Klaas, maar die gaat er jammer genoeg niet in.

Op dit moment raken de spelers van TOP een beetje uitgeput want er wordt niet zo veel gewisseld. Ook hier heeft OHH een voordeel mee, er wordt veel gewisseld bij hun. Hierdoor kunnen ze het balspel heel vlot laten verlopen en zijn ze al gauw weer op de helft van TOP. Dan is er een corner voor OHH en helaas met veel geklungel voor het goal stuitert de bal er zachtjes in. En zo kwam de wedstrijd op zaterdag 3 december langzaam aan zijn einde.

Fetze Reitsma


Geplaatst door: vv TOP'63

advertentie