2024-01-23 20:38:01
dinsdag 23 januari 2024

Training 'Valpreventie, in balans' wordt deze week vervolgd

In oktober is in It Harspit de training 'Valpreventie, in Balans' gestart. In deze training leer je hoe je vallen kunt voorkomen door met eenvoudige oefeningen je evenwicht te verbeteren en sterker te worden. Deze training voor senioren is laagdrempelig en is een initiatief van Team FRL/Súdwest-Fryslân. De training wordt gegeven door de ervaren trainster Marchien Klappe.

Deze week start een nieuwe serie van 12 lessen. De eerste les is komende donderdag 25 januari. De training duur tot en met 25 april en is iedere donderdag van 10.15 tot 11.15 uur, inclusief een koffiepauze.

Er hebben zich al 12 deelnemers aangemeld en er kunnen nog meer bij. Geïnteresseerden kunnen op dit tijdstip langskomen en een proefles meedoen. De kosten van de training zijn rond de 60 of 70 euro, afhankelijk van het aantal deelnemers (koffie inbegrepen). 

Meer informatie?
De training is daarnaast ook een sociaal gebeuren. De deelnemers hebben het gezellig onder elkaar en er wordt veel gelachen. Een artikel over de training in Oppenhuizen stond onlangs in de GrootSneek-krant: Samen veel plezier beleven aan gezond ouder worden - Groot Sneek


advertentie