2023-05-16 22:04:27

Dorpsfeest: Vrijdag

vrijdag 9 juni 2023 Aanvang: 08:30

Op vrijdag gaan we overdag allemaal als jonge, onstuimige kalfjes tekeer met allerlei activiteiten en spellen speciaal voor de jongste dorpsbewoners. Maar zodra de zon ondergaat, laten we onze innerlijke cowboy of cowgirl los en gaan de voetjes van de vloer!

We beginnen de dag traditiegetrouw met het ophalen van de kinderen vanaf school.Deze ochtend en middag staan helemaal in het teken van de jongste dorpsbewoners en hun plezier! Leuke spellen, activiteiten, muziek en natuurlijk broodjes knaks kunnen hier niet bij ontbreken.

Van 16:30-18:00u sluiten wij deze middag af met een kinderdisco en de mogelijkheid voor beer at the barrels voor de volwassenen!

Vanaf 22:00u verwachten wij de voetjes van de vloer te zien met de muziek van Sjiekkita: 

Rockabilly met een ‘bite’ en regelmatig een uitglijder naar iets lekkers! Sjiekkita speelt toegankelijke rock 'n' roll en hits uit alle tijden. Zowel vrouwelijke als mannelijke vocalen, en instrumentarium zoals het hoort: contrabas, gitaren, drums. Leuk om naar te kijken, te luisteren, dansen, springen en mee te zingen, kortom de ideale act voor iedereen! Sjiekkita staat voor het niet recht spelen, wat krom bedoeld is!

https://sjiekkita.nl/

 advertentie