2023-05-16 22:06:53

Dorpsfeest: Zaterdag

zaterdag 10 juni 2023 Plaats: Feesttent Aanvang: 13:00

Op zaterdag dagen we je uit om samen met je team deel te nemen aan een reeks spannende spellen die passen bij het thema van het Wilde Westen. Van prison break tot een echte rodeo-competitie, het wordt een dag vol avontuur en competitie. Maar wees gewaarschuwd, want alleen de beste teams kunnen de felbegeerde prijzen winnen! En dan, wanneer de zon ondergaat en de stofwolken van het slagveld zijn opgetrokken, gaan we over naar de avond waar we genieten van een knallend optreden van een live band. Dus trek je cowboylaarzen aan, want we gaan dansen!

Om 13:00u starten we met de Wild West Prison Break. Opgeven voor deze fantastische team competitie kan via oranjeverenigingtopentwel@gmail.com. De opgave is per team van 5 personen met een maximun aantal aanmeldingen van 15 teams! Wees er dus snel bij! Graag ontvangen we in je mail de namen en leeftijden van de teamleden plus een leuke teamnaam. 

Liever kijken dan meedoen? Vanaf 15:00u kan dit met de heerlijke klanken van FAAM. Gevormd door twee Friese dames, speelt akoestische rocksongs en verrassende popnummers.

In de avond verwachten wij jullie allemaal weer in de tent voor een heerlijke avond live muziek vanaf 22:00u met de Super Sundays! 

Met een ijzersterk frontduo en een superstrakke band de tent op zijn kop zetten, dát is SUPER SUNDAYS!

Met het brede en up-to-date repertoire schakelt SUPER SUNDAYS in hoog tempo moeiteloos tussen verschillende nummers en genres.

Tel daar de enthousiaste presentatie, een vet geluid, special effects en een waanzinnige lichtshow bij op en het plaatje is compleet.

SUPER SUNDAYS moet je gezien hebben!

https://booking.supersundays.nl/advertentie