2024-05-08 12:57:54

Dorpsfeest: Vrijdag

vrijdag 7 juni 2024 Aanvang: 08:30

Op vrijdag staat de jeugd weer volop in de schijnwerpers, zowel in de ochtend als in de middag. Voor alle kinderen binnen de basisschoolleeftijd organiseren wij een gezellige spel ochtend, mogelijk gemaakt door de activiteitencommissie van CBS It Harspit. Zoals altijd staat deze spelochtend garant voor plezier en uitdaging! Vanaf school vertrekken we gezamenlijk naar de feesttent onder begeleiding én met muziek. Wij hopen iedereen bij school te treffen in een mooie festival outfit! 

Tijdens de ochtend worden de kinderen voorzien van limonade, een koekje en fruit. Om 11:30 staan er heerlijke broodjes knaks klaar voor iedereen. Na de lunch gaan de groepen 5 tot en met 8 nog even door met een middagprogramma. En ja, ook dit jaar betekend dit natte en vieze kleding! Vergeet dus niet een handdoek mee te nemen en eventuele reserve kleding. 

Alle basisschoolkinderen zijn welkom om te verzamelen bij school en mee te doen aan het programma, ook als je niet in het dorp op school zit! 

Na de schooltijd is het 's middags tijd voor de kinderdisco in Tropical Beach Festival stijl. Trek dus ook hier je meest kleurrijke of zomerse outfit aan. Denk aan bloemenkransen, vrolijke shirts of misschien zelfs een opblaas flamingo! Tijdens de kinderdisco van 15:30 tot 17:30 is iedereen welkom. De bar is geopend dus ook heit, mem, pake, beppe en een ieder ander kunnen zich vermaken terwijl de kinderen los gaan op de dansvloer! 

Vrijdagavond staat er weer een band op het podium. Dit jaar presenteren wij: TimeMaud! Ook op de vrijdag beginnen wij eerder dan de vorige edities, de deuren zijn geopend vanaf 20:00u en de band zal beginnen met spelen om 20:30! Zo hopen wij dat iedereen een uurtje eerder thuis is en voldoende energie heeft voor het zaterdag programma. Want ook dat beloofd een festijn te worden! advertentie