2022-05-08 12:59:25
zondag 8 mei 2022

AVC-TOP’63 gestaakt bij een 2-3 stand

Met nog een kwartier op de klok werd alles even bijzaak toen TOP’63 speler Ruud Jenno Bergsma een bal hard tegen de borst kreeg en met veel pijn in elkaar zakte. De wedstrijd werd stilgelegd en uiteindelijk gestaakt nadat Ruud Jenno met ambulance richting het MCL in Leeuwarden werd gebracht. Gelukkig kwamen er snel goede berichten uit het ziekenhuis en kon Ruud Jenno ‘s avonds weer naar huis.

Niets wees erop dat de wedstrijd tussen TOP’63 en AVC in Sexbierum zo vervelend zou eindigen. De Top en Twelsters gingen met een comfortabele 0-3 stand de rust in na doelpunten van Jesse Koops, Jolt Schotanus en Lars Bos. Ook in de tweede helft kreeg TOP kansen, maar moest het ook twee tegentreffers verwerken. Een spannende slotfase lag in het verschiet, maar in plaats daarvan kreeg de wedstrijd ongelukkigerwijs een open einde.

Komende dinsdagavond speelt TOP’63 thuis tegen De Wâlde. We hoeven niet meer uit te leggen hoe hard de punten nodig voor lijfsbehoud. Daar is ook jullie steun bij nodig, dus allemaal komen. Aanvang 19.30 uur.

Ruud Jenno veel beterschap en een voorspoedig herstel toegewenst!

Foto’s: Focco van Brug

Geplaatst door: vv TOP'63